Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σπουδαίο διπλό του Aστέρα στη Λεωφόρο απέναντι στην Athens Καλλιθέα (1-3)

Με τους Καλτσά και Μακέντα να έρχονται από τον πάγκο και να δίνουν τη λύση, ο Αστέρας Τρίπολης AKTOR νίκησε 3-1 την Athens Kallithea στη Λεωφόρο για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι γηπεδούχοι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 28′ λόγω αποβολής του Μουτίνιο.

Ο Αστέρας Τρίπολης AKTOR νίκησε 3-1 την Athens Kallithea στη Λεωφόρο για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League με τις αλλαγές του Κλοντ Μακελελέ να ξεκλειδώνουν το ματς στο δεύτερο μέρος.

Οι Αρκάδες ευτύχησαν να προηγηθούν στο 19ο λεπτό με τον Μπαρτόλο να εκτελεί τον Μπαρακάν έπειτα από γρήγορη εκτέλεση φάουλ με μακρινή μπαλιά από τον Καστάνιο.

Οι ισορροπίες στο παιχνίδι άλλαξαν νωρίς, με τον Μουτίνιο να αποβάλλεται στο 28′ για πάτημα πάνω στον Μπαρτόλο έπειτα από παρέμβαση του VAR.

Παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με δέκα παίκτες, οι γηπεδούχοι βρήκαν απάντηση πριν το ημίχρονο ισοφαρίζοντας με τον Τζιάνι στο 45’+4′ με πέναλτι που κέρδισε ο Βασιλόγιαννης.

Η ομάδα του Κλοντ Μακελελέ κατάφερε να βρει το δεύτερο γκολ, με τον Καλτσά στο 71′, έπειτα από ωραία ενέργεια του 18χρονου Μπιγιέ που είχε περάσει νωρίτερα στον αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι κλείδωσαν τη νίκη στο 77′ με τον Φεντερίκο Μακέντα να ανοίγει λογαριασμό με τον Αστέρα έπειτα από σέντρα του Μπαρτόλο από αριστερά.

Έτσι οι Αρκάδες ανέβηκαν στην 7η θέση με 9 βαθμούς πανηγυρίζοντας την πρώτη τους νίκη έπειτα από το 1-0 επί του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι γνώρισαν τη δεύτερη φετινή ήττα τους και παρέμειναν στην 11η θέση με 5 βαθμούς.

ATHENS KALLITHEA: Μπαραγκάν, Σοϊρί, Ισιμάτ-Μιρίν, Μότοκ, Ματίγιεβιτς (46′ Τσιβελεκίδης), Ματίγια (65′ Εντιαγιέ), Ντιμπά (81′ Βαλμπουενά), Τζιάνι (79′ Ντεμέτριους), Μουτίνιο, Βασιλόγιαννης (81′ Λουκίνας)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ AKTOR: Τσιντώτας, Αλάγκμπε (62′ Γκος), Ντέλι, Καστάνιο (67′ Τριανταφυλλόπουλος), Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Μουνιόθ (59′ Καλτσάς), Άλχο, Μπαρτόλο, Κρέσπι (67′ Μπιγιέ), Άνταμ (59′ Μακέντα)

Πηγή: sport24.gr