Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το “πάλεψε” αλλά έφυγε με άδεια χέρια από την έδρα του Άρη Πετρούπολης ο ΑΟΤ

Την ήττα γνώρισε στην έδρα του Άρη Πετρούπολης ο ΑΟΤ

Δεν τα κατάφερε ο ΑΟΤυμπακίου στην έδρα του Άρη Πετρούπολης καθώς γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1 σε ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο πάλεψε αρκετά.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν να επιβάλλουν το παιχνίδι και το ρυθμό τους, εξαρχής, «καταστρέφοντας» και το build up της ομάδας του Τυμπακίου.

Στο 16’ ο Τσίτσαρης «άγγιξε» το 1-0 με εντυπωσιακό «ψαλίδι», όμως δεν ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους.

Στο 28’ τελικά ο Άρης μετουσίωσε την υπέροχη του έπειτα από φάση διαρκείας.

Ο Αρναρέλλης εκτέλεσε το φάουλ, ο Ντάουντα πήρε την κεφαλιά κόντρα στον Λούσι, όμως σταμάτησε στο δοκάρι και ο Τσίτσαρης στο «ριμπάουντ» έγραψε το 1-0!

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, όμως ο ΑΟΤ έφτασε στην ισοφάριση με τον Αζίζι που έφυγε στην πλάτη της άμυνας για να ισοφαρίσει με πλασέ σε 1-1 στο 42′!

Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια, ο Ντάουντα πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους και νίκησε με κεφαλιά -δοκάρι και μέσα- τον Χρήστου στο 46’ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Αρναρέλλη και έκανε το 2-1!

Μετά το 2-1 ο ΑΟΤ άγγιξε την ισοφάριση με μία κεφαλιά του Γερακιού μετά από φάουλ του Λέκα, όμως δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα με σκορ 2-1.

Συνθέσεις:

Άρης Πετρούπολης (Νίκος Παντέλης): Σικαλιάς, Ραυτόπουλος (90’ Τσουβαλτσίδης), Ποτουρίδης (15’ λ.τρ. Ντόη), Ανδρέου, Γκοτσούλιας, Σκεντεράι (51’ λ.τρ. Μενάι), Τσίτσαρης, Μουστάκης (90’ Βλαχομήτρος), Αρναρέλλης, Ντάουντα, Τσιλιγκίρης (90’ Δρίκος).

ΑΟ Τυμπάκιου (Νίκος Σουτζής): Χρήστου, Σαβουϊδάκης, Στεφανάκης (65’ Γερακιός), Χότζα, Λούσι, Μεϊρέλες, Κουτάντος (77’ Αριστεινίδης), Γρηγοράκης (65’ Λέκα), Καλογεράς (77’ Νικολακάκης), Αζίζι, Πέτρου (33’ λ.τρ. Χαϊντίνι).