Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κάτοχος του UEFA A’ η Γιάννα Δούκα! – Η υπερηφάνεια και τα συγχαρητήρια του Εργοτέλη

Η Γιάννα Δούκα είναι και με τη… βούλα κάτοχος του διπλώματος UEFA A’  με την ομάδα των Νεανίδων Εργοτέλη να εκφράζει με υπερηφάνεια τα συγχαρητήρια της.

Με την ρήση του Νίκου Καζαντζάκη «Φτάσε όπου δεν μπορείς, παιδί μου», το γυναικείο ποδοσφαιρικό τμήμα του Εργοτέλη, εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στην κάτοχο του διπλώματος UEFA Α’ πλέον, Γιάννα Δούκα, η οποία παρότι αποχώρησε, αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο για τον σύλλογο.

Η ανακοίνωση:

Οι Νέες Εργοτέλη και το τεχνικό επιτελείο της γυναικείας ομάδας του Εργοτέλη εκφράζει τα θερμότατα συγχαρητήρια στη προπονήτρια Γιάννα Δούκα για την κατάκτηση του UEFA Α’. Η έμπειρη προπονήτρια έχει καταγράψει μια ξεχωριστή πορεία στο γυναικείο ποδόσφαιρο της χώρας και ιδιαιτέρα στο σωματείο μας. Η τεχνικός βαδίζει στο δρόμο των επιτυχιών πλέον ως κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA Α και αποτελεί έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει με την δουλειά του πως να πετυχαίνει τους στόχους του. Στο πρόσωπό της αποτυπώνεται ένα ολοκληρωμένο επαγγελματικό προφίλ που συνδυάζεται με το πάθος για το ποδόσφαιρο. Ευχόμαστε καλή επιτυχία με πολλές αγωνιστικές διακρίσεις και να συνεχίσει να δίνει το παράδειγμα μέσα από την ρήση του Νίκου Καζαντζάκη «Φτάσε όπου δεν μπορείς, παιδί μου»