Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παναθηναϊκός: Όλοι σε κατάσταση θλίψης και σοκ, ματαιώθηκαν οι προπονήσεις

Το Τριφύλλι θρηνεί την απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ. Σε σοκ και βαθύ πένθος οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο των Πράσινων. Ματαιώθηκαν οι προπονήσεις Πέμπτης και Παρασκευής.

Ο θάνατος του 31χρονου αμυντικού του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας έχει συγκλονίσει την αθλητική κοινότητα της χώρας και όχι μόνο. Στις τάξεις της αθηναϊκής ομάδας μόνο οι λέξεις σοκ και θρήνος μπορούν να χαρακτηρίσουν την κατάσταση που επικρατεί. Οι ποδοσφαιριστές των Πράσινων πήγαν την Πέμπτη (10/10) στο Κορωπί για την προγραμματισμένη προπόνηση, που, όμως, δεν έγινε ποτέ. Όλοι είναι συντετριμμένοι από τον χαμό του Μπάλντοκ και καλούνται, πραγματικά, να διαχειριστούν μία πρωτόγνωρη κατάσταση.

Κατόπιν κοινής απόφασης των στελεχών του συλλόγου, οι προπονήσεις Πέμπτης και Παρασκευής ματαιώθηκαν, ενώ θα συνεχιστούν την επόμενη Δευτέρα (14/10). Οι αθλητές, ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου, ο κόουτς Ντιέγκο Αλόνσο και οι συνεργάτες του, το προσωπικό μίλησαν για λίγο μεταξύ τους και στη συνέχεια ελήφθη η συγκεκριμένη απόφαση. Το μυαλό, τέτοιες ώρες, δεν μπορεί να είναι στο ποδόσφαιρο και κρίθηκε ως πρέπουσα αντιμετώπιση της κατάστασης η ακύρωση των επόμενων προπονήσεων.

sportal.gr