Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kαι επίσημα στον Εργοτέλη ο Σταύρος Κίτος

Παίκτης του Εργοτέλη με κάθε επισημότητα είναι από την Πέμπτη το βράδυ ο Σταύρος Κίτος με τον 28χρονο μέσο να ανακοινώνεται από τους “κιτρινόμαυρους” σε μια μεταγραφή που σας είχε αποκαλύψει πρώτο το Primesport.gr και επιβεβαιώθηκε πλήρως μετά από τρεις ημέρες (Δείτε εδώ https://primesport.gr/%cf%83%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%b4%ce%b1%ce%af%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%ce%bd%ce%af%cf%83%cf%87%cf%85%cf%83%ce%b7-%ce%bc%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%b1/)

Aναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: 

“Έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή, με αρκετές παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, εντάσσει η ομάδα μας στο δυναμικό της. Ο Σταύρος Κίτος συμφώνησε και θα ενισχύσει τον Εργοτέλη, καθώς μετά από συνάντηση με τη Διοίκηση της ομάδας συμφώνησε σε όλα και την Τετάρτη έκανε την πρώτη του προπόνηση, υπό τις οδηγίες του Μηνά Πίτσου και των συνεργατών του. 

Ο 28χρονος μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ζακυνθιακού, από όπου μεταπήδησε στη Ζάκυνθο. Έπειτα πέρασε από την Προοδευτική, το Ναύπλιο, πριν αγωνιστεί στην Κύπρο και τον Διγενή Ακρίτα Μόρφου. Έπειτα, το 2021 επέστρεψε στην Ελλάδα και έκανε δύο “γεμάτες” σεζόν με τον Άγιο Νικόλαο, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ τη περσινή σεζόν, στο πρώτο μισό της αγωνίστηκε στην Επισκοπή και στο δεύτερο μισό στον Παναιγιάλειο.

Ο Ζακυνθινός μέσος, στις πρώτες του δηλώσεις, ως ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, τόνισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην ομάδα του Εργοτέλη. Όλοι ξέρουμε τι εστί Εργοτέλης και ότι πρέπει να βρίσκεται στις μεγάλες κατηγορίες. Η απόφαση μου να έρθω να βοηθήσω την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για να εκπληρώσει τους στόχους της ήταν συνειδητή και είμαι αισιόδοξος για την συνέχεια. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και τον προπονητή μου για την ωραία τους προσέγγιση ώστε να ενταχθώ στην ομάδα. Με σκληρή δουλειά, ομαδικότητα και ωραίο ποδόσφαιρο, έχοντας όλοι μας πρωτίστως υγεία, εύχομαι στο τέλος να έχουμε πετύχει τους στόχους μας”.