Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ήταν αυτή που έπρεπε στην επανάληψη και συνεχίζει απόλυτη η Τύλισος, 5-1 τη Δαμάστα

H Tύλισος ήταν το «αφεντικό» στο ντέρμπι Μαλεβιζίου, επικρατώντας της Δαμάστας με ανατροπή (5-1) συνεχίζοντας με το απόλυτο των βαθμών για την 4η αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Δημήτρη Χωματά, «ξύπνησε» απότομα στο δεύτερο ημίχρονο και πετυχαίνοντας πέντε γκολ, ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ, όπως είχε διαμορφωθεί από το γκολ του Μαυρογιάννη στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 41′.

Στο 50΄ο Σφακιανάκης ισοφάρισε σε 1-1, ενώ λίγα αργότερα στο 55′, ο Παπαδάκης έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στην ομάδα του.

Το 3-1 πέτυχε άθελα του σκοράροντας στην εστία της ομάδας του ο Τοψής, με την Τύλισο να σκοράρει δύο ακόμα τέρματα για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα στο 75′ ο Σφακιανάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1, ενώ στο 80′ ο Παπαδάκης σκόραρε και εκείνος με τη σειρά του ένα δεύτερο τέρμα στο ματς, αξιοποιώντας την ασίστ του Μαματζάκη για το τελικό 5-1.

Τύλισος (Δημήτρης Χωματάς): Μυλωνάκης, Βενιανάκης (85′ Ταβουλαρέας), Τριανταφύλλου, Μπουρδάκης (57′ Μαματζάκης), Παπαδάκης Γ. (85′ Παπαδάκης Ν.), Μουντράκης, Μανιούδης, Μάτσα, Παπάζογλου, Σφακιανάκης (75′ Σπάρος), Σπυριδάκης (46′ Σταματάκης)