Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τεράστια πρώτη νίκη για την Παλιανή, 0-2 τα Δειλινά στο Λίντο

Μία τεράστια νίκη, την  πρώτη της στη φετινή σεζόν πανηγύρισε η Παλιανή, φεύγοντας με το τρίποντο από την έδρα των Δειλινών, των οποίων και επικράτησε 0-2 για την 4η αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Φραγκίσκου Ποτηράκη έκανε ιδανικό «σεφτέ» στο φετινό πρωτάθλημα, υποχρεώνοντας τα Δειλινά του Γιάννη Κοντάκη στην πρώτη τους φετινή ήττα, με σκορ 2-0 για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μετά από ένα ημίχρονο, στο οποίο ο Σακλαμάκης είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για τα Δειλινά, η Παλιανή κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με μακρινό σουτ του Κώστα Οικονομάκη για το 0-1.

Τα Δειλινά προσπάθησαν να φτάσουν άμεσα στην ισοφάριση, όμως είδαν την εκτέλεση φάουλ του Κεφαλούκου να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Μαστραντωνάκη στο 55′.

Η Παλιανή «χτύπησε» και πάλι στο 70′, κάνοντας και το 0-2 με πανομοιότυπο τρόπο, όταν ο Γερομαρκάκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αράπογλου με νέο μακρινό σουτ, «κλειδώνοντας» το τρίποντο για την Παλιανή.

ΔΕΙΛΙΝΑ (Γιάννης Κοντάκης): Αραπόγλου, Στοιχειός (70′ Μαθιουλάκης), Χριστοδουλάκης (75′ Ροβιθάκης), Μυρωδιάς, Σαπλαούρας, Σαϊτάκης (75′ Γιακουμάκης), Βαρούχας, Κοζορώνης, Σακλαμάκης, Κεφαλούκος, Καλαφάτης (70′ Σαββαΐδης)