Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στον Αγροτικό Καστρίτσας πρώην τερματοφύλακας των Χανίων

Μια μεταγραφή από το…πάνω ράφι πραγματοποίησε ο Αγροτικός Καστρίτσας, καθώς απέκτησε τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα, Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος αγωνίστηκε στο ματς της 5ης αγωνιστικής κόντρα στην Κοσμηρά, πετυχαίνοντας μάλιστα και το πρώτο του γκολ, καθώς θα αγωνίζεται πια ως επιθετικός!

Η τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε ως επαγγελματίας στην θέση του τερματοφύλακα ήταν τα Χανιά, όπου πήγε ως δανεικός από τον ΠΑΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το ντεμπούτο του στον σημερινό αγώνα της ομάδας μας με την ομάδα της Κοσμηράς έκανε ο πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Μπόρις Κλειμαν (Boris Klaiman) βάζοντας ένα γκολ! Ο 34χρονος Μπόρις κάνοντας στροφή στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μας έρχεται από τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σε θέση σέντερ φορ για να υποστηρίξει με γνώμονα την ποδοσφαιρική του εμπειρία την ομάδα μας στην προσπάθειά της να πετύχει τους στόχους της!! Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία στο νέο του ξεκίνημα!!! Welcome to our team Agrotikos Kastritsas Boris! We wish you health at your new beginning and lots of goals!!!