Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ. Ρουμπάκης: “Το Ηράκλειο έχει αξιόλογους νεαρούς τερματοφύλακες”

Την εμπιστοσύνη που του έδειξαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναθέτοντας του τον ρόλο της εκγύμνασης των τερματοφυλάκων των Μικτών της ΕΠΣΗ θέλει να ανταπωδόσει ο Γιάννης Ρουμπάκης. 

Ο ίδιος μιλώντας στο Primesport.gr για την ανανέωση της συνεργασίας του με τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΗ επισήμανε ότι θέλει να δικαιώσει τους ανθρώπους της ΕΠΣΗ για την επιλογή τους υπογραμμίζοντας ότι το Ηράκλειο έχει αρκετούς αξιόλογους νεαρούς τερματοφύλακες. 

Αναλυτικά η δήλωση του Γ. Ρουμπάκη στο Primesport.gr: 

“Ευχαριστώ πάρα πολύ την ΕΠΣΗ και την Eπιτροπη μικτών ομάδων για την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει στο πρόσωπο μου. Είναι μεγάλη χαρά για εμένα να ανήκω στο προπονητικο τιμ των μικτών ομάδων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Εύχομαι να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν για την θέση αυτή. Το Ηράκλειο είναι μια πόλη που απαρτίζεται από ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και ένα παραπάνω από αξιόλογους νεαρούς τερματοφυλακες. Τέλος εύχομαι να έχουμε μια ανάλογη και γιατί όχι μια ακόμη πιο μακρινή πορεία από την περυσινή .Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με υγεία και πάνω από όλα χωρίς τραυματισμούς.”