Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Αλόνσο ενόψει ΟΦΗ

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για την «μάχη» της Κρήτης και ο Ντιέγκο Αλόνσο βλέπει το οπλοστάσιό του να γεμίζει. Με τις τελευταίες επιστροφές των Πελίστρι και Ουνάι, που είχαν τα πιο δύσκολα ταξίδια σε Λατινική Αμερική και Αφρική, αντίστοιχα

Σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί προπόνηση, καθώς επιστρέφουν οι υπόλοιποι διεθνείς, οι οποίοι είχαν διήμερο ρεπό. Το τεχνικό τιμ έχει κατασκοπεύσει τον ΟΦΗ και, αφού διαχειριστεί μια δύσκολη κατάσταση για τα «πράσινα» αποδυτήρια, θα στρέψει εξ’ ολοκλήρου το ενδιαφέρον των παικτών στην κυριακάτικη αναμέτρηση και την ανάλυση του αντιπάλου.

Ο Αλόνσο δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μαξ, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, και αυτό αποτελεί ζήτημα για τις επιλογές στα άκρα της άμυνας, όπου το πρώτο λόγο για το βασικό σχήμα έχουν οι Κώτσιρας και Μλαντένοβιτς. Ειδικά ο Σέρβος έχει τραβήξει αρκετό «κουπί» φέτος, καθώς προέρχεται από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο Euro και δεν έχει την ευελιξία να μπαίνει συχνά στο ροτέσιον.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, αν και είναι ακόμη νωρίς, ο Μπακασέτας με τις εμφανίσεις του στην Εθνική δείχνει να καπαρώνει τη θέση στο «10», έναντι του Ουνάι (που είχε πιο δύσκολο ταξίδι), ενώ υπάρχει δίλημμα για την κορυφή της επίθεσης ανάμεσα σε Σπόραρ και Γερεμέγεφ.

Ο πρώτος είναι το φαβορί για το βασικό σχήμα και έχει καλή παράδοση κόντρα στον ΟΦΗ, καθώς σκόραρε εκεί τις δύο τελευταίες σεζόν. Ωστόσο, με δεδομένο ότι ακολουθεί η Τσέλσι και ότι ο διεθνής Σλοβένος έπαιξε ήδη σε ματς με την Εθνική του δις, υπάρχουν δεύτερες σκέψεις από τον κόουτς.

 

Πηγή: monobala.gr