Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Προβάδισμα ο Σίλβα για παρτενέρ του Λαμπρόπουλου κόντρα στον Παναθηναϊκό

Το ξαφνικό πρόβλημα που προέκυψε για τον Μίλαν Ράσταβατς ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό για το κέντρο της άμυνας είναι ένα θέμα που φαίνεται ότι ο Σέρβος τεχνικός μάλλον έχει πάρει την απόφαση του για το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Μπρεσάν στα στόπερ. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Primesport.gr o Γιορδάν Σίλβα φαίνεται ότι έχει το προβάδισμα να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα αντί του Χριστόπουλου που είναι ένας παίκτης που τον γνωρίζει βέβαια ο Ράσταβατς από την κοινή τους θητεία στον Αστέρα Τρίπολης. 

Ο Σίλβα έστω και για λίγα λεπτά πήρε το βάπτισμα του πυρός από τον Τρ. Δέλλα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό ενώ ακολούθησε και η διακοπή δύο εβδομάδων για τις Εθνικές ομάδες που έδωσε το δικαίωμα στον πανύψηλο Μεξικανό στόπερ να ανεβάσει ακόμη περισσότερο ρυθμούς. 

Πλέον ο Σίλβα έχει συμπληρώσει 40 μέρες προπονήσεων με τον ΟΦΗ είναι σε καλό επίπεδο και από πλευράς φυσικής κατάστασης και εκτός απρόοπτου είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του στη βασική ενδεκάδα του ματς σε ένα άκρως απαιτητικό ματς.