Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δημ. Κόκκινος: «Παιχνίδι με ιδιαιτερότητες»

Για την διατήρηση του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα θα αγωνιστεί παρότι φιλοξενούμενος στην φυσική του έδρα ο Αλμυρός, αντιμετωπίζοντας τον Αετό Ανωγείων στην 6η αγωνιστική στην Α1 ΕΠΣΗ. Διαβάστε τις δηλώσεις του Δημήτρη Κόκκινου και τα τελευταία αγωνιστικά νέα των “Οράνιε”, των οποίων η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα, Παρασκευή (18/10).

Με τον Μύρωνα Ζερβό, πιθανότατα να προφυλάσσεται, ο Αλμυρός ολοκληρώνει την προετοιμασία του ενόψει του απαιτητικού αγώνα με τον Αετό Ανωγείων για την 6η «στροφή» του πρωταθλήματος.

Ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες, αφού ο Αλμυρός ουσιαστικά καλείται να αγωνιστεί ως φιλοξενούμενος στη φυσική του έδρα, καθώς το γήπεδο του Γαζίου, αποτελεί προς ώρας, την έδρα του Αετού Ανωγείων.

Αυτό, επεσήμανε και στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Κόκκινος, μιλώντας παράλληλα με εξαιρετικά λόγια για την ομάδα του Αετού, την οποία και παρακολούθησε από κοντά το περασμένο Σάββατο στον αγώνα με τις Μοίρες.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με ιδιαιτερότητες, μιας και χρησιμοποιούμε την ίδια έδρα με τον Αετό Ανωγείων ο οποίος προέρχεται από μία τεράστια νίκη πριν κάποιες ημέρες, έχει ένα δυνατό ρόστερ και έναν αξιόλογο προπονητή. Πρέπει να εμφανιστούμε με τη δέουσα σοβαρότητα και προσοχή στο παιχνίδι για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που επιθυμούμε». ανέφερε στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Κόκκινος.