Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο αρχηγός Ρουμελιώτης επανέφερε τα χαμόγελα στο Πανεπιστήμιο!

Επιστροφή στις νίκες με σκόρερ Ρουμελιώτη για την Μινωική

Με δύο γκολ του Ρουμελιώτη η Μινωική κατάφερε να πανηγυρίσει ένα σπουδαίο τρίποντο κόντρα στον Ρωμανό με σκορ 2-1 στο γήπεδο του Πανεπιστημίου.

Το γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Κάββαλος με την Μινωική να επιστρέφει στα τρίποντα μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες.

Η πρώτη μεγάλη φάση στο ματς σημειώθηκε στο 4′ με τον Ρουμελιώτη να κάνει την προσπάθεια και τον Κασσωτάκη να διώχνει την μπάλα με τα πόδια!

Η Μινωική είχε μπει γενικότερα καλύτερα στο ματς και μετουσίωσε την υπεροχή της με ένα τέρμα καθώς κέρδισε πέναλτι στο 11′ και ο Ρουμελιώτης αυτή την φορά βρήκε δίχτυα κάνοντας το 1-0!

Στο 19′ ο Ρωμανός απείλησε για πρώτη φορά και μάλιστα διπλά με τον Μπαλάφα αλλά δεν βρήκε την άμεση απάντηση με τον Χαραλαμπάκη να κρατάει το 1-0!

Τελικά η ομάδα της Ελιάς βρήκε την ισοφάριση με τον Κάββαλο στο 32′ έπειτα από κεφαλιά του αφού είχε πρώτα βγάλει την σέντρα ο Διακάκης!

Στο 40′ ο Στακάκης απείλησε για την Μινωική με τον Κασσωτάκη να είναι εκεί και να του στερεί το γκολ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ήταν η σειρά του Ιπποκράτη Κομνηνού να απειλήσει χωρίς όμως να μπορεί να κερδίσει τον Χαραλαμπάκη με αποτέλεσμα το 1-1 να είναι και το σκορ ημιχρόνου. 

Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε με την τακτική να μπαίνει και εκείνη με την σειρά της στο παιχνίδι των δύο ομάδων και καθώς τα λεπτά περνούσαν φτάσαμε στο 80′ όταν η Μινωική βρήκε το δεύτερο γκολ!

Μετά από απίθανη ασίστ του Περογαμβράκη στον Ρουμελιώτη, ο τελευταίος κατάφερε να σκοράρει νικώντας στο τετ-α-τετ τον Κασσωτακη για το 2-1 των γηπεδούχων!

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με την Μινωική να διαχειρίζεται το υπέρ της σκορ και να πανηγυρίζει μία σπουδαία νίκη.

Συνθέσεις:

Μινωική: Χαραλαμπάκης, Χατζηδημητρίου, Καραφωτιάς Α., Τσαμπουράκης, Στακάκης, Ρουμελιώτης (90′ Ψαρράς), Περογαμβράκης (85′ λ.τρ. Τζεβαμπίνας), Καστελλιανάκης, Καρανικολάου, Χριστάκης (83′ Κουρουγκιαβούρης), Κοκκινάκης

Ρωμανός: Κασσωτάκης, Κάββαλος (66′ Ανυφαντάκης), Μπεργαντής, Μπαλάφας, Μαυρομάτης, Κομνηνός Α. (78′ Σταυριανός), Σαριδάκης (66′ Λαζανάκης), Μαρκόπουλος, Κομνηνός Ι., Νοδαράκης (56′ Κεφάκης), Διακάκης