Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ήττα με ανατροπή στο τέλος για την Κ19 του ΟΦΗ

Παρ’ ότι πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις ο ΟΦΗ Κ19 δεν τα κατάφερε κόντρα στον Παναθηναϊκό και γνώρισε την ήττα στο ΒΑΚ με σκορ 2-3 με τα δύο τέρματα των πρασίνων να έρχονται στα τελευταία λεπτά του ματς!

Ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που κόντρα στην ροή του ματς σκόραρε για το 0-1 με τον Μπρέγκου και έτσι πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος με το σκορ στο 0-1!

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ πίεσε και έφτασε στην ισοφάριση με σκόρερ τον Σταυρόπουλο και δεν στάθηκε εκεί αλλά έφτασε στην ολική ανατροπή στο 77′ και πάλι με τον ίδιο παίκτη μετά από πολύ όμορφη συνεργασία με τον Φαϊτάκη!

Η χαρά όμως των παικτών του ΟΦΗ δεν κράτησε για πολύ καθώς στο επόμενο λεπτό ο Παναθηναϊκός απάντησε με αυτογκόλ του Λαγουδάκη.

Σαν να μην έφτανε αυτό οι πράσινοι έκαναν ανατροπή στην ανατροπή στο 86′ με τον Λάζαρη και έτσι έφτασαν στην νίκη με σκορ 2-3 σε ένα ματς που άξιζε κάτι καλύτερο η Ηρακλειώτικη ομάδα.

ΟΦΗ (Μανώλης Πατεμτζής): Καλαφάτης, Λαγουδάκης, Καινουργιάκης, Χαραλάμπης, Χνάρης Κ., Χνάρης Μ., Φαϊτάκης, Αδαμάκης, Δάρλας, Τακάκης, Σταυρόπουλος.

Πηγή φωτογραφίας και στοιχείων: Oficrete.gr