Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: O Kαραχάλιος φώναξε παρών με τον Παναθηναϊκό

Ένα από τα μεγάλα κέρδη του ΟΦΗ στο χθεσινό παιχνίδι ήταν η μεστή εμφάνιση που έκανε στο χώρο της μεσαίας γραμμής ο Ζήσης Καραχάλιος. 

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής το καλοκαίρι ήρθε ως αντικαταστάτης του Μεγιάδο αλλά στα πρώτα παιχνίδια είχε μέτρια παρουσία προβληματίζοντας αρκετά με την απόδοση του. Την Κυριακή όμως κόντρα στον Παναθηναϊκό έκανε το καλύτερο φετινό του ματς με τη φανέλα του ΟΦΗ δείχνοντας μέσα στον αγωνιστικό χώρο αρκετά από τα πράγματα που ανάγκασαν τον ΟΦΗ το καλοκαίρι να βγάλει λεφτά από τα ταμεία του για να τον αποκτήσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ως βασικός για τον Καρδιτσιώτη αμυντικό μέσο που έκοψε αρκετές επιθέσεις από τον άξονα των “πρασίνων” παίζοντας με δυνατούς αντιπάλους όπως οι Αράο, Τσέριν και Μπακασέτας. 

Ο Καραχάλιος μετά το νωθρό ξεκίνημα του δείχνει ότι αρχίζει και βρίσκει πλέον τα πατήματα του μέσα στο γήπεδο και αυτό είναι ένα πολύ ευχάριστο γεγονός για τον ΟΦΗ σε μια κρίσιμη καμπή τόσο του πρωταθλήματος όσο και του Κυπέλλου Ελλάδος.