Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αντιπροσωπεία της ΕΠΣΗ στις αποστολές των Εθνικών ομάδων γυναικών Ελλάδας και Βελγίου

Τις αποστολές των Εθνικών Ομάδων Γυναικών Ελλάδας και Βελγίου, που βρίσκονται στο Ηράκλειο για τον μεταξύ τους αγώνα, επισκέφτηκε σήμερα αντιπροσωπεία της ΕΠΣΗ.

Η Ελλάδα και το Βέλγιο θα αναμετρηθούν την Παρασκευή στις 19:00 στο γήπεδο ΟΦΗ «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» στον πρώτο αγώνα των Play Off για την διεκδίκηση της πρόκρισης στο EURO 2025 ενώ η ρεβάνς θα γίνει στις 29 Οκτωβρίου στο Λουβέν του Βελγίου.

Οι αποστολές έχουν καταλύσει στην Αμμουδάρα και συγκεκριμένα η ελληνική αποστολή στο «Petousis Hotel and Suites» ενώ το Βέλγιο στο Candia Maris.

Εκεί βρέθηκαν σήμερα από την ΕΠΣΗ οι Γιώργος Φανουράκης, Βαγγέλης Παπαγγελής και Βαλάντης Ψιμόπουλος, καλωσορίζοντας με ανθοδέσμες τις διεθνείς παίκτριες και τους προπονητές Ελλάδας και Βελγίου, στο πλαίσιο της κρητικής φιλοξενίας που αναδεικνύει πάντοτε η Ένωση. Μάλιστα οι Βελγίδες έμειναν εντυπωσιασμένες από την υποδοχή της ΕΠΣ Ηρακλείου!

Επίσης, η αντιπροσωπεία της ΕΠΣΗ έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από την Εθνική Ελλάδας και συνομίλησαν με τις διεθνείς, το τεχνικό τιμ και τον αρχηγό αποστολής και πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας κ. Σάββα Δημητριάδη, ο οποίος είναι και αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων.

Η ΕΠΣΗ ήδη έχει κινητοποιήσει τα σωματεία του νομού και τις Ακαδημίες προκειμένου το γήπεδο του ΟΦΗ να ντυθεί την Παρασκευή στα γαλανόλευκα!