Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο σεβασμός του Κασσωτάκη στον Τριανταφύλλου και το εμβληματικό «17» στον ΠΟΑ

Την περασμένη Κυριακή ο ΠΟΑ αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚρουσώνα στο Ατσαλένιο, στο ντέρμπι κορυφής της 5ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ, σε ένα ματς όπου υπήρχαν αρκετές ιδιαιτερότητες για αρκετά πρόσωπα, μεταξύ αυτών και του Μάνου Κασσωτάκη με τον Τάσο Τριανταφύλλου. 

Οι δυο τους υπήρξαν στο παρελθόν συμπαίκτες στην ομάδα του Γιούχτα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και φαίνεται να διατηρούν μία καλή φιλία από τότε. Στην συνομιλία που είχαν την περασμένη Κυριακή διαπιστώθηκε ακόμα ένα κοινό χαρακτηριστικό ανάμεσα στους δυο. Η ιστορία ξεκινάει από αρκετά χρόνια πριν όταν ο Τάσος Τριανταφύλλου είχε επιλέξει στον ΠΟΑ το νούμερο «17» στην φανέλα, έναν αριθμό τον οποίο επέλεγε συχνά και σε άλλες ομάδες το οποίο μπορούμε να πούμε ότι με το πέρασμα των χρόνων μετατράπηκε σε εμβληματικό!

 

Φωτογραφία από παιχνίδι ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΠΟΑ με τον Τάσο Τριανταφύλλου να μαρκάρεται από τον Μάνο Φουκαράκη
Φωτογραφία από παιχνίδι ΗΡΟΔΟΤΟΣ – ΠΟΑ με τον Τάσο Τριανταφύλλου να μαρκάρεται από τον Μάνο Φουκαράκη

Αυτό το νούμερο έχει επιλέξει και ο Μάνος Κασσωτάκης στον ΠΟΑ και κατά την διάρκεια της συνομιλίας του με τον Τάσο Τριανταφύλλου του έδειξε τον σεβασμό του λέγοντας του «τιμή μου που φοράω το 17» με τον παλαίμαχο επιθετικό και νυν βοηθό προπονητή του ΠΑΟΚρουσώνα να του απαντάει «το αξίζεις»!