Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τι δήλωσαν Μαναρώλης και Μπουτσάκης για το ματς με την Καλαμάτα (Videos)

Mε οδηγό το σκεπτικό το οποίο έφερε τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Επισκοπή θα κινηθεί η ομάδα των Χανίων σύμφωνα με τον προπονητή της Νίκο Μαναρώλη και στο εντός έδρας ματς με την Καλαμάτα για να έρθει η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα. 

Για το ματς αυτό στις δηλώσεις του ο τεχνικός των Χανίων επισήμανε ότι: “αν τηρήσουμε το πλάνο που έχουμε κάνει για αυτό το ματς όπως και με την Επισκοπή θα έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα”.

Δηλώσεις για την αναμέτρηση με την Καλαμάτα έκανε από την μεριά των ποδοσφαιριστών και ο Γιάννης Μπουτσάκης που επισήμανε ότι: “είναι ένα ματς μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων και θεωρώ ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες”.

Επίσκεψη στο Γενικό Λύκειο Ελευθερίου Βενιζέλου

Εξάλλου, την ευκαιρία να βρεθούν για μια ακόμα φορά κοντά στη μαθητική νεολαία είχαν σήμερα Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, ποδοσφαιριστές και στελέχη της ΠΑΕ Χανιά.

Αντιπροσωπεία της ομάδας επισκέφτηκε το πρωί το Γενικό Λύκειο Ελευθερίου Βενιζέλου στις Μουρνιές, όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει για λίγο στους μαθητές του σχολείου και να τους προσκαλέσει στον κυριακάτικο αγώνα με την Καλαμάτα.

Συγκεκριμένα, την ομάδα μας εκπροσώπησαν οι ποδοσφαιριστές Βενιζέλος Πενταράκης, Μάριος Ζούνης και Λούκας Γκουέντες, συνοδευόμενοι από το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Λευτέρη Μπουζάκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ν. Μαναρώλη και του Γ. Μπουτσάκη στα παρακάτω βίντεο: