Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μπάσκετ: Σε κακό φεγγάρι ο ΟΦΗ ήττα και από τον Έσπερο Καλλιθέας (69-74)

Την 5η συνολικά ήττα του στο πρωτάθλημα γνώρισε το Σάββατο το απόγευμα στο Κλειστό του ΒΑΚ ο ΟΦΗ χάνοντας με 69-74 από τον Έσπερο Καλλιθέας για την 8η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β΄Εθνικής. 

Ο ΟΦΗ όχι μόνο δεν κατάφερε να συνέλθει από την συντριβή της προηγούμενης αγωνιστικής εκτός έδρας από τον Πανιώνιο αλλά αντιθέτως δεν έδειξε καλό πρόσωπο και απέναντι σε μια ομάδα που έχει και αυτή σαν στόχο την παραμονή στην κατηγορία και μέχρι τώρα μετρούσε μόλις μια νίκη σε επτά ματς στο πρωτάθλημα.

Αυτή η ήττα μπορεί να κοστίσει στην πορεία του πρωταθλήματος στην ομάδα του Βασίλη Ράλλη που θα πρέπει να συνέλθει άμεσα αν δεν θέλει και να ξεφύγει από τα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Το ματς 

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο στα πρώτα λεπτά αλλά ο Έσπερος κατάφερε με ένα δικό του σερί στα τελευταίο δίλεπτο να πάρει κεφάλι στο σκορ με την λήξη του με 21-25.

Ανάλογο ήταν το σκηνικό και στο δεύτερο δεκάλεπτο με τον ΟΦΗ να ξεκινάει καλύτερα αλλά να βρίσκεται και πάλι στο -4 με την λήξη του ημιχρόνου (38-42)

Η διαφορά παρέμεινε στα ίδια επίπεδα αλλά πάντα υπέρ των φιλοξενούμενων και στο τρίτο δεκάλεπτο, το ματς ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι με μικρή διαφορά πόντων για τον Έσπερο την οποία όμως ο ΟΦΗ δεν κατάφερε ποτέ να ανατρέψει ούτε στο 4ο δεκαλεπτο και έτσι μοιραία επήλθε η ήττα με 69-74..

Τα δεκάλεπτα: 21-25, 38-42, 54-57, 69-74