Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εξάσφαιρος ΠΑΟ Κρουσώνα απέναντι στην Χερσόνησο!

Με επιβλητικό τρόπο παρέμεινε στην κορυφή της Α1 ΕΠΣΗ ο ΠΑΟ Κρουσώνα, ο οποίος χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα εμπόδια κέρδισε με 6-0 την Χερσόνησο «Palmera Beach»για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος!

Πολύ δυναμικό ξεκίνημα για τον ΠΑΟ Κρουσώνα στην αναμέτρηση, με τον Μαυροειδή να ανοίγει το σκορ στο 7ο λεπτό με όμορφη προσπάθεια.

Δεν άργησε να έρθει και το 2-0, με τον συνήθη ύποπτο Άκη Κουράκη να εκτελεί τον Λιουδάκη στο 14ο λεπτό και να δίνει σαφέστατο προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Χερσόνησος δεν μπορούσε να βρει αντίδραση στις επιθετικές αρετές του συγκροτήματος του Βασίλη Κρασανάκη, με τον δείκτη του σκορ να ανεβαίνει στο 4-0 λίγο πριν συμπληρωθεί μισή ώρα παιχνιδιού.

Αρχικά, ο Κουτσογιαννάκης στο 26ο λεπτό έκανε το 3-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Μαυροειδής σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για να «γράψει» το 4–0, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι έριξαν τον ρυθμό, έχοντας εξασφαλίσει τους τρεις βαθμούς, με τις φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες να μειώνονται σημαντικά.

Λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης, ο Κουράκης πήρε ξανά το «όπλο» του και σκόραρε στο 74′, αλλά και στο 80′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, σημειώνοντας χατ- τρικ!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Β. Κρασανάκης): Βλαχάκης, Κουτσογιαννάκης, Βαρδής, Παπαδιός, Κανδηλάκης, Τριάντης, Γιαλυτάκης, Μαυροειδής, Κουράκης, Ανωγειανάκης, Μεμοτσέλα

Χερσόνησος (Γ. Φινοκαλιώτης): Λιουδάκης, Μαστοράκης, Μουντράκης, Παγωνάκης, Θεοδωράκης, Πέκι, Πολυμερίδης, Καπετανάκης, Ψωρογιάννης, Χίλα, Κόμσιου