Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αθανασάκης: «Κοινοποιώ την επιστολή λόγω προβλήματος επικοινωνίας – Ήθελα να συνεχίσω την δουλειά μου στις Μικτές»

Ο πρώην τεχνικός της Μικτής Κ14 της ΕΠΣΗ Λευτέρης Αθανασάκης θέλησε να στείλει μία επιστολή προς την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, με αφορμή την αίτηση του για να βρίσκεται και φέτος στις Μικτές ομάδες, ωστόσο απορρίφθηκε. 

Ο νεαρός κόουτς θέλησε να ευχαριστήσει για την συνεργασία τόσο τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου, όσο και τον Γιάννη Χατζησεβαστό, τον Γιαλαμά και τον Βαγγέλη Παπαγγελή και να ευχηθεί στους νέους προπονητές (Μυλωνίδη-Μπαστάκη) καλή επιτυχία. 

Διαβάστε αναλυτικά:

«Υπόψιν κ. Τζώρτζογλου.

Μπαίνω στην διαδικασία κοινοποίησης αυτής της επιστολής, αφού οι υπόλοιποι τρόποι επικοινωνίας αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα.

Για αρχή θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Τζώρτζογλου και την επιτροπή για την ευκαιρία που μου δόθηκε αλλά και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν την περσινή σεζόν των μικτών ομάδων. Τον Γ. Χατζησεβαστό για όσα σημαντικά πρόσφερε και ως άνθρωπος αλλά και ως προπονητής και φυσικά τον κ. Γιαλαμά που είναι μία ιστορία μόνος του!! Επίσης τον κ. Παπαγγελή, που παρά τα όσα πολύ δύσκολα πέρασε, ήταν πάντα κοντά στις ομάδες. Τέλος τους ανθρώπους όλων των ακαδημιών και των ομάδων για την συνεργασία που υπήρχε σε όλη τη διάρκεια.

Κάνοντας εμπρόθεσμα την αίτησή μου για την φετινή προκήρυξη, ήθελα να συνεχίσω την δουλειά που είχαμε ξεκινήσει πέρυσι. Πέρα απ την αδικαιολόγητη παράταση, υποθέτω χωρίς να ξέρω! ότι υπήρξε διαφορά νοοτροπίας και φιλοσοφίας με την διοίκηση και γι αυτό απορρίφθηκε η αίτηση.

Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στους συναδέλφους κ. Μυλωνίδη και κ. Μπαστάκη και τέλος στα παιδιά που είναι πάνω απ όλους!! να είναι υγιή και να συνεχίσουν να δουλεύουν γι αυτό που αγαπούν»