Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έκανε καλή εμφάνιση αλλά δεν πήρε τίποτα ο Πόρος στον Ταύρο!

Την ήττα γνώρισε ο Πόρος στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής από τον Φωστήρα με σκορ 2-0. 

Ο Πόρος είχε δοκάρι στο 23′ με τον Πήλιο ενώ γενικότερα είχε καλή παρουσία στο παιχνίδι ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα από την αναμέτρηση και παρέμεινε στους 0 βαθμούς στο πρωτάθλημα, έπειτα και από την τιμωρία που του επέβαλε μεσοβδόμαδα η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ λόγω της ένστασης της Αγίας Παρασκευής.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 36′ όταν ο Πινιώτης κέρδισε την μπάλα από δεξιά έκανε το γύρισμα για τον Χριστόπουλο ο οποίος βρέθηκα αμαρκάριστος και πλάσαρε τον Ζαφείρη για το 1-0. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Φωστήρας είχε δοκάρι με τον Φέκα ενώ το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 58′ με τον Μπερνιδάκη να βγαίνει τετ α τετ και να πλασάρει εύστοχα.

Διαβάστε τις φάσεις του παιχνιδιού: 

7′ Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι για τον Πόρο.Ο Πήλιος άλλαξε αριστερά για τον Μπάμπη που σούταρε έξω.

8′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πόρο. Ο Φρρόκου έδωσε για τον Μέμμο που σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή, εξαιρετική επέμβαση του Μάνου που έδιωξε δύσκολα στην αριστερή του γωνία σε κόρνερ.

10′ Επικίνδυνο γύρισμα του Χριστόπουλου από δεξιά, μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Ζαφείρης.

15′ Σέντρα του Χριστόπουλου από δεξιά, έδιωξε στο δεύτερο δοκάρι σε κόρνερ ο Ζαφείρης.

23′ Δοκάρι για τον Πόρο. Ο Μέμμος ξεχύθηκε ταχύτητα στην αντεπίθεση, έδωσε αριστερά μέσα στην περιοχή στον Πήλιο, εκείνος τετ-α-τετ με τον Μάνο πλάσαρε τσιμπώντας την μπάλα, αυτή σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι.

34′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Φωστήρα. Σέντρα Μπερνιδάκη από δεξιά για τον Γεια, ψύχραιμα έβγαλε την μπάλα από την μικρή περιοχή του Πόρου ο Πολ.

36′ Γκολ για τον Φωστήρα. Ο Πινιώτης κέρδισε την μπάλα από δεξιά και γύρισε στον Χριστόπουλο που αμαρκάριστος πλάσαρε τον Ζαφείρη (1-0).

41′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Φωστήρα. Ωραίος συνδυασμός των γηπεδούχων από αριστερά, τελικός αποδέκτης ο Φέκας που έκανε το πλασέ με ελεύθερο οπτικό πεδίο, όχι δυνατό, μπλόκαρε ο Ζαφείρης.

44′ Ασίστ του Φρρόκου στον Μέμμο που πλάσαρε στα δίχτυα, ακυρώθηκε το γκολ ως οφσάιντ, είχε σηκώσει το σημαιάκι ο δεύτερος βοηθός.

45+2′ Δοκάρι για τον Φωστήρα. Το σουτ του Φέκα χτύπησε δυνατά στο δεξί δοκάρι του Ζαφείρη και στη συνέχεια έφυγε έξω.

46′ Πρώτη αλλαγή για τον Φωστήρα, στη θέση του Ανδριόπουλου ο Παρασκευόπουλος.

-Στη σέντρα οι ποδοσφαιριστές του Φωστήρα με τον Φέκα, άρχισε το δεύτερο ημίχρονο.

51′ Ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χριστόπουλου λίγο έξω.

53′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Φωστήρα, τετ-α-τετ ο Χριστόπουλος με τον Ζαφείρη από αριστερά, πλάσαρε, έσωσε ο τερματοφύλακας του Πόρου με μεγάλη επέμβαση.

58′ Δεύτερο γκολ για τον Φωστήρα, κέρδισαν την μπάλα λίγο πάνω από την μεσαία γραμμή οι γηπεδούχοι, ασίστ του Φέκα πλασέ του Μπερνιδάκη στην αριστερή γωνία του Ζαφείρη (2-0).

61′ Σέντρα Φρρόκου από δεξιά, ο Μέμμος βρέθηκε στο έδαφος, φώναξε για πέναλτι, συνέχεια από τον διαιτητή Χατζηγιάννη.

74′ Διπλή αλλαγή για τον Φωστήρα, έξω οι Μπερνιδάκης – Λαζαρίδης, μέσα οι Σταμούλης Ξενοπανάγος.

77′ Σέντρα – σουτ Φρρόκου από αριστερά, έδιωξε με γροθιές ο Μάνος.

80′ Αντεπίθεση με πολλούς παίκτες για τον Φωστήρα, δυνατό σουτ Σταμούλη έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ζαφείρη.

83′ Γυριστή κεφαλιά του Σταμούλη, η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ζαφείρη.

90+2′ Ατομική προσπάθεια και διαγώνιο πλασέ Σταμούλη από δεξιά μέσα στην περιοχή, η μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Ζαφείρη.

Οι συνθέσεις: 

Φωστήρας (Μ. Σεροπιάν):  Μάνος, Νταουλιάς, Ανδριόπουλος (46′ Παρασκευόπουλος), Πεχλιβανίδης, Νικολόπουλος, Κασνέτσι (85′ Μανωλάς), Χριστόπουλος (89′ Αλέξης), Πινιώτης, Λαζαρίδης (74′ Ξενοπανάγος), Φέκας, Μπερνιδάκης (74′ Σταμούλης)

Πόρος (Γ. Χατζησέβαστος):  Ζαφείρης, Πακιουφάκης (62′ λ.τρ. Καλαμιώτης), Μπάμπης, Παπαδομιχελάκης, Αυγουστάκης (56′ Κομνηνός), Πολ, Φρρόκου, Μαγάκης (88′ Ριζάκης), Μέμος (88′ Γροσδάνης), Ουζούνογλου (88′ Ρέππας), Πύλιος