Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο «μαχητικός» Ποσειδώνας έδειξε ότι δεν φοβάται κανένα

Η ομάδα του Νίκου Σουτζή πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της κόντρα στον ΠΑΟΚρουσώνα, θέλοντας να δείξει ότι επέστρεψε στην Α1 ΕΠΣΗ και ότι αξίζει να βρίσκεται στην μεγάλη κατηγορία. 

Μπορεί ο Ποσειδώνας να μην κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα από τον ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας την τρίτη φετινή του ήττα στο πρωτάθλημα σε 7 αγώνες, ωστόσο κόντρα σε ένα αρκετά δυνατό αντίπαλο που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους, έδειξε ότι μπορεί να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός και να μην φοβηθεί το ματς. 

Άλλωστε όπως είχε δηλώσει ο τεχνικός της ομάδας των Πατελών Νίκος Σουτζής στο Primesport.gr πριν από το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚρουσώνα «Σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο αλλά δεν τον φοβόμαστε». Μία ποδοσφαιρική φράση που μπορεί να ακούγεται κλισέ, ωστόσο στην συγκεκριμένη περίπτωση αποδείχθηκε στην πράξη. Ο Ποσειδώνας δεν φοβήθηκε τον αντίπαλο, δεν φοβήθηκε το ματς, έπαιξε δυνατά, προσπάθησε να απειλήσει, μπορούσε στο πρώτο μέρος να είχε βρει γκολ και έδειχνε ότι κρατούσε στα χέρια του έστω τον ένα βαθμό αν και… στο τελευταίο δεκάλεπτο η ποιότητα των παικτών του αντιπάλου ήταν αυτή που «μίλησε» και διαμορφώθηκε το τελικό 0-2. 

Ο περσινός πρωταθλητής της Α2 ΕΠΣΗ (1ος όμιλος) είναι δυνατός και η πορεία του μέχρι στιγμής στην φετινή Α1 στις πρώτες 8 αγωνιστικές μόνο τυχαία δεν είναι, έχουν δουλέψει πολύ όλο το καλοκαίρι (και παραπάνω λόγω της καθυστέρησης έναρξης του πρωταθλήματος) έτσι ώστε να δημιουργήσουν ένα δυνατό σύνολο!