Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κρούση του Ερμή Ζωνιανών στον Λ. Παπαδάκη – Αρνητική η απάντηση

Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Χωματά από τον πάγκο του Ερμή Ζωνιανών, η ομάδα του Ρεθύμνου έκανε κρούση στον προπονητή του Δωριέα, Λυκούργο Παπαδάκη εισπράττοντας ωστόσο αρνητική απάντηση.

Οι άνθρωποι του Ερμή, θέλησαν να στελεχώσουν την ομάδα, με ένα συντοπίτη τους, τον Λυκούργο Παπαδάκη, ο οποίος ωστόσο δεν θέλησε να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του Δωριέα και είπε το “όχι” στην πρόταση τους.

Ο Λυκούργος Παπαδάκης έχει δεθεί με τους ανθρώπους της ομάδας του Καστελίου και τους ποδοσφαιριστές, δηλώνοντας πως ήταν πολύ δύσκολο για εκείνον να αποχωρήσει μεσούσης της σεζόν και να τους αφήσει “ξεκρέμαστούς”.

Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο, όσο κι αν κολακευτικό ήταν το ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του, από τον Ερμή Ζωνιανών δεν ήθελε να διαταράξει τις ισορροπίες της ομάδας του, ωστόσο ευχαρίστησε τους διοικούντες τον Κυπελλούχο Ρεθύμνου, για την προτίμηση τους, με δήλωση του στο Primesport.gr.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Ερμή Ζωνιανών, για το ενδιαφέρον προς το πρόσωπο μου, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας και τον πρόεδρο, Ματθαίο Κλίνη.  Στον Δωριέα έχω δεθεί με τους ανθρώπους της ομάδας και τους παίκτες μου και δεν μου ήταν καθόλου εύκολο να αποχωρήσω την δεδομένη στιγμή. Πιστεύω στην ομάδα μου και τις δυνατότητες της και θα κοιτάξουμε να ενισχυθούμε μεταγραφικά τον Γενάρη ώστε να πετύχουμε περισσότερα πράγματα. Θέλω κάποια στιγμή ν’ αναλάβω την ομάδα του χωριού από το οποίο κατάγομαι, ωστόσο στην παρούσα φάση λόγοι ηθικής δεν μου επιτρέπουν να αποδεχθώ την πρόταση. Ευχαριστώ και πάλι τους ανθρώπους του Ερμή και εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.»