Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ματς με θέαμα και νικητή τον Ζαρό στο Καστέλι!

Έξι τέρματα, ανατροπή και νικητής ο Ζαρός

Μπορεί ο Δωριέας να προηγήθηκε από νωρίς, όμως ο Ζαρός αντέδρασε στο πρώτο μέρος, ολοκλήρωσε την ανατροπή στην επανάληψη και έφτασε στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα με σκορ 2-4.

Ο Δωριέας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι σκοράροντας μόλις στο 5′ με τον Δατσέρη για το 1-0.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε με τον Ξεκαρδάκη στο 26′ με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε ισόπαλες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1.

Ο Ζαρός ανέλαβε τα ηνία στην επανάληψη φτάνοντας στην ολική ανατροπή μόλις στο 47′ με τον Ρομπάκη μετά από ασίστ του Ξεκαρδάκη, ενώ έντεκα λεπτά αργότερα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ο τελευταίος έδωσε “αέρα” δύο τερμάτων στον Ζαρό!

Σαν να μην έφτανε αυτό ο Ρομπογιαννάκης στο 70′ έκανε το 1-4 για τους φιλοξενούμενους με τον Ζωγραφάκη στο 85′ να διαμορφώνει το 2-4 για τον Δωριέα, ο οποίος στα εναπομείναντα πέντε λεπτά δεν κατάφερε να κάνει κάτι καλύτερο και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις:

Δωριέας: Ζερβός, Βογιατζάκης, Νικολακάκης, Χριστοδουλάκης, Ανδριανάκης, Δατσέρης, Εργαζάκης, Ζωγραφάκης, Τζιμπικάκης, Νιστηκάκης, Παπαδαντωνάκης

Ζαρός: Φιλιουδάκης, Αλμπαντάκης Εφ., Λεμονάκης, Σαριδάκης, Αλμπαντάκης Ευ., Γιατρομανωλάκης, Λυκούδης, Νικολαντωνάκης, Ρομπάκης, Τζαγκαράκης, Ξεκαρδάκης