Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έμεινε όρθια μέσα στην Ηλιούπολη η Επισκοπή (0-0)

Ισόπαλο δίχως τέρματα (0-0) έληξε το ματς στην Ηλιούπολη για την Eπισκοπή  απέναντι στην ομώνυμη ομάδα σε ματς για την 7η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Super League 2 

To ματς ήταν μοιρασμένο σε δύο ημίχρονα με την Ηλιούπολη να έχει την κυκλοφορία της μπάλας η οποία όμως ήταν φλύαρη στο α’ και την Επισκοπή στο β ημίχρονο να ανεβάζει ρυθμούς .

Στο πρώτο ημίχρονο  η ομάδα της Επισκοπής είχε κλείσει όλους τους διαδρόμους προς την εστία Καλογεράκη ο οποίος όποτε χρειάστηκε (ιδίως στη φάση του 78′) ήταν εκεί!

Επίσης, η Επισκοπή είχε τις δύο καλύτερες στιγμές του ματς με μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα αυτή στο 23′ όταν ο Βουκελάτος πέρασε αλλεπάλληλα τρεις αντιπάλους του μέσα στην αντίπαλη περιοχή και πλάσαρε για να αποκρούσει ο Περιστερίδης. Ο Μάκης Βουκελάτος πήρε το ριμπάουντ και σούταρε όμως εκ νέου ο Περιστερίδης απέκρουσε σωτήρια για την ομάδα του. Μια σπουδαία ευκαιρία χάθηκε για την ομάδα μας του Κώστα Ανυφαντάκη στο 45′ όταν η κεφαλιά του Λάμτσε αποκρούστηκε από τον Περιστερίδη.

Στην επανάληψη η Επισκοπή  κέρδισε πολλά μέτρα στο γήπεδο, αλλά στο 78′ είχαμε μια πολύ καλή φάση για τους γηπεδούχους όταν το σουτ του Ματσούκα απέκρουσε σωτήρια ο Καλογεράκης.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Παντέλης): Περιστερίδης, Μπουσάι, Πολιμός, Κρητικός, Μουριέλ, Γκοτσούλιας, Τσαφταρίδης, Κρέτσι (57′ Ντίαζ), Βάρκας (57′ Ματσούκας), Χέμπερτ (84′ Δημητριάδης), Μπαστακός.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Ανυφαντάκης): Καλογεράκης, Κεφαλάς, Εμπουέλε, Σαμουρκασόβι, Σταθόπουλος (46′ Χοβανισιάν), Κρίκλοου, Παπαδόπουλος, Λάμτσε, Πολίτης, Σκεντεράι, Βουκελάτος (57′ Κούτσιας).