Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ποσειδώνας: «Συγγνώμη στους αθλητές και τους διαιτητές που τους υποχρεώνουμε να αγωνιστούν σε επικίνδυνα γήπεδα»

Στην αναμέτρηση των Δειλινών με τον Ποσειδώνα συνέβη ένα δυσάρεστο γεγονός, με τον δεύτερο επόπτη, Αριστοτέλη Βασιλάκη να πέφτει στην παγίδα του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου των Καλεσών, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρό τραυματισμό. O Ποσειδώνας με ανακοίνωση εξέφρασε τα περαστικά, ζητώντας συγγνώμη στον διαιτητή.

Όπως είναι κατανοητό, ο λάινσμαν δεν μπορούσε να συνέχισει στην αναμέτρηση και τη θέση έπειτα από διαβούλευση των δύο ομάδων, πήρε ο φροντιστής του Ποσειδώνα, ώστε να συνεχιστεί κανονικά μέχρι τη λήξη του.

Σήμερα η ομάδα του Ποσειδώνα, εξέφρασε τα περαστικά της στον Αριστοτέλη Βασιλάκη, που όπως φάνηκε από την ακτινογραφία έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα κι ως εκ τούτου θα λείψει για καιρό από τις υποχρεώσεις του ως διαιτητής, ζητώντας του παράλληλα δημόσια συγγνώμη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του Ποσειδώνα:

«Η ομάδα μας εύχεται περαστικά και γρήγορη επαναφορά στους αγωνιστικούς χώρους στον άτυχο διαιτητή, Αριστοτέλη Βασιλάκη που στο παιχνίδι ανάμεσα στα Δειλινά και τον Ποσειδώνα, τραυματίστηκε σε λακκούβα που είχε καλυφθεί με τάπητα και υπέστη βαρύ διάστρεμμα που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για σημαντικό χρονικό διάστημα. Τουλάχιστον οφείλουμε να ζητήσουμε όλοι μας αρχικά ένα δημόσιο συγνώμη στους αθλητές και διαιτητές που υποχρεώνουμε, να αγωνιστούν σε επικίνδυνα γήπεδα»