Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πολύ κοντά σε ομάδα της Super League 2 ο Ετό!

Σε συζητήσεις με ομάδες της Super League 2 ο γιος του Σάμουελ Ετό

Ο γιος του θρυλικού ποδοσφαιριστή και νυν πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Καμερούν, Σαμούελ Ετο’ό, Ετιέν βρίσκεται στα ραντάρ πολλών ομάδων της Super League 2, σύμφωνα με πληροφορίες του Liganews.gr.

Οι συστάσεις για τον Σαμουέλ Ετο’ο είναι περιττές, αφού έγραψε πολύ μεγάλη ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, φορώντας μερικές από τις μεγαλύτερες φανέλες παγκοσμίως και άνοιξε τον δρόμο για τους υπόλοιπους αφρικανούς παίκτες. Έχει αγωνιστεί σε Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μαγιόρκα και Ίντερ, οπού μεταξύ άλλων έχει κατακτήσει τέσσερα Champions League, τρία πρωταθλήματα Ισπανίας και ένα πρωτάθλημα Ιταλίας, δύο κύπελλα Ισπανίας και δύο κύπελλα Ιταλίας. Ο Ετο’ο οδήγησε το Καμερούν ως παίκτης στην δις κατάκτηση του Κόπα Άφρικα και του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου στο Σύδνει. Πολυάριθμα ρεκόρ και διακρίσεις, ενώ τώρα αποτελεί τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Καμερούν.

Η περίπτωση του γιου του, Ετιέν Ετο’ο ενδιαφέρει πολλές ομάδας της SL2 και έχει πάρει τις καλύτερες συστάσεις από τον προπονητή της Εθνικής Καμερούν Κ23, Αρμάντο Φουτσίνι. Αναμένεται να τον δούμε τον 20χρονο Καμερουνέζο μεσοεπιθετικό σύντομα σε ομάδα της SL2. Υπενθυμίζουμε ότι έχει περάσει μεταξύ άλλων από τα τμήματα υποδομής της Μαγιόρκα, της Οβιέντο και της Γκιμαράες, ενώ αυτήν την στιγμή ανήκει στην ισπανική Πομπλένσε.

Πηγή: liganews.gr