Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΠΣΑΠΠ για την υπόθεση Μπαριέντος: «Είμαστε στο πλευρό του, καλούμε τις αρμόδιες αρχές να διαλευκάνουν την υπόθεση»

Ο ΠΣΑΠΠ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι είναι στο πλευρό του ποδοσφαιριστή για τη συγκεκριμένη υπόθεση και παράλληλα καλεί τις αρμόδιες αρχές να διαλευκάνει την υπόθεση.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με την υπόθεση του Ζαν Μπαριέντος, ο οποίος κατήγγειλε απόπειρα δωροδοκίας για να δεχθεί κόκκινη κάρτα στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο Σύνδεσμος στέκεται στο πλευρό του ποδοσφαιριστή και ακολουθεί τις αρμόδιες αρχές να διαλευκάνουν την υπόθεση και να αποδοθούν ευθύνες σε όσους είναι υπεύθυνη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ: “Ο ΠΣΑΠΠ στέκεται στο πλευρό του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ζαν Μπαριέντος που κατήγγειλε την απόπειρα χρηματισμού του και επικροτεί το θάρρος που επέδειξε ώστε να προχωρήσει στην παραπάνω ενέργεια.

Ο Σύνδεσμος βρίσκεται σε επικοινωνία μαζί του και καλούμε τις αρμόδιες αρχές, αθλητικές και μη, να διαλευκάνουν την υπόθεση και να οδηγήσουν τους όποιους υπεύθυνους ενώπιον της δικαιοσύνης”.