Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οι Νέοι Αλμυρού των 10 παικτών έβαλαν «stop» στην Τύλισο (1-1)

Παρά το γεγονός ότι οι Νέοι Αλμυρού αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο από το 60′, η πρωτοπόρος Τύλισος δεν πήρε κάτι περισσότερο από τον ένα βαθμό στο γήπεδο του Γαζίου για το τελικό 1-1.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με την Τύλισο να επισκέπτεται συχνά τα καρέ του Βασιλάκη και να απειλεί με τους Παγκαλάκη και Μανιούδη, όμως ο γκολκίπερ των γηπεδούχων ήταν σε ετοιμότητα.

Οι Νέοι Αλμυρού, προηγήθηκαν με τον Ρούκο στο 43′ και δέχθηκαν την ισοφάριση από τον Μιχελουδάκη που από την “άσπρη βούλα” έγραψε το 1-1 στο 54′.

Λίγα λεπτά αργότερα αργότερα, μετά από καυγά ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές, αποβλήθηκε ο Τζαγκαράκης καθώς και ο προπονητής των γηπεδούχων, Λεωνίδας Τιτομιχελάκης.

Στα τελευταία λεπτά η Τύλισος ενέτεινε την πίεση της όντας με αριθμητικό πλεονέκτημα, όμως ο Βασιλάκης είχε απάντηση στις ευκαιρίες των Παγκαλάκη και Μανιούδη, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μιχελουδάκης δεν μπόρεσε από κοντά να δώσει γκολ νίκης στους φιλοξενούμενους, με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Νέοι Αλμυρού: Βασιλάκης, Κοκολογιαννάκης, Στρατάκης, Περγαντής, Ρεμυδιανάκης, Τσαβολάκης, Δάλλας, Ρούκος, Μπουάνγκα, Θεοδοσίου

Τύλισος: Τσαχάκης, Παπάζογλου, Ευρυπίδου, Αργυρούδης, Σαμαρειτάκης, Μάτσα, Μανιούδης, Βανγκέλι, Αμαραντίδης, Παγκαλάκης, Μιχελουδάκης