Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αλμυρός: Στην Αθήνα για να «κλείσει» Ζαφειράκη ο Γαβαλάς!

Η παρουσία του Θωμά Γαβαλά στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Άγιο Ιερόθεο, θα σηματοδοτήσει νέα μεταγραφική προσθήκη για τον Αλμυρό.

Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας των “Οράνιε” ήρθε σε επαφή σύμφωνα με πληροφορίες του Primesport.gr με τον ΠΑΟ Ρουφ για την απόκτηση του 26χρονου εξτρέμ, Αλέξανδρου Ζαφειράκη.

Ο ποδοσφαιριστής αρέσει πολύ στον Μανόλη Σουτζή και στους διοικούντες τον Αλμυρό και για αυτό το λόγο ο Θωμάς Γαβαλάς, διαχειρίζεται εξ’ ολοκλήρου τις επαφές με την ομάδα των Αθηνών, ώστε να φτάσουν σε τελική συμφωνία.

Ο Ζαφειράκης που αγωνίστηκε κατά την περυσινή περίοδο στον Πιερικό, καταγράφοντας 28 συμμετοχές με 6 γκολ στην Super League 2, ενσωματώθηκε στο ρόστερ του ΠΑΟ Ρουφ τον Οκτώβρη ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει τις ευκαιρίες που ήθελε. 

Ο Ζαφειράκης ξεκίνησε από την Κ20 του Παναθηναϊκού, συνέχισε στην αντίστοιχη του Απόλλωνα και έπειτα φόρεσε τις φανέλες της Πεύκης, του Αχαρναϊκού, του Παναιγιάλειου για να αποχωρήσει από την Ελλάδα το 2018 ώστε να αγωνιστεί με τα χρώματα του Ονίσιλου Σωτήρα στην Κύπρο.

Εν συνεχεία βρέθηκε ξανά στα πάτρια εδάφη, αγωνιζόμενος με την φανέλα του Αήττητου Σπάτων, ομάδα από την οποία μεταπήδησε στην Κρήτη για να αγωνιστεί στην Επισκοπή την σεζόν 2019/20. Από την Επισκοπή, ήρθε στο Ηράκλειο για λογαριασμό του Ηροδότου στον οποίο έμεινε ένα 6μηνο. Τελευταίος σταθμός του Ζαφειράκη πριν τον Πιερικό ήταν ο Άγιος Ιερόθεος.

Την περίπτωση του βολιδοσκόπησαν οι άνθρωποι του Αλμυρού, με τον κόουτς Μανόλη Σουτζή να δίνει το “οκ” για την απόκτηση του και τον πρόεδρο της ομάδας του Γαζίου, με αφορμή το ταξίδι του στην Αθήνα να επισκέπτεται τη διοίκηση του ΠΑΟ Ρουφ, ώστε να εκφράσει εκ του σύνεγγυς την επιθυμία για την απόκτηση του Ζαφειράκη.

Οι συζητήσεις είναι προχωρημένες και δεν αποκλείεται οι δύο πλευρές να έχουν καταλήξει σε συμφωνία ώστε ο Αλ. Ζαφειράκης να πραγματοποιήσει την τρίτη του θητεία σε ομάδα της Κρήτης, όντας μία εξαιρετική προσθήκη για τον Αλμυρό.