Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνέχισε να κερδίζει στην έδρα της η Καλλιθέα – Πήρε το τρίποντο κόντρα στην Καλαμάτα! (Videos)

Η Athens Καλλιθέα νίκησε την Καλαμάτα με 2-1 και ανέβηκε στους 19 πόντους, ενώ οι “ασπρόμαυροι” παρέμειναν στους 17 πόντους

H Καλαμάτα είχε τον πρώτο λόγο στην αρχή με τα σουτ του Τάτου στο 3′ λεπτ και στο 13′ λεπτό.. Η Athens Καλλιθέα ανέβασε ταχύτητα και είχε δοκάρι στο 19′ λεπτό μετά το σουτ του Ντεμέτριους, ενώ έκανε το 1-0 στο 23′ λεπτό με την κεφαλιά του Μπουλούλη μετά την σέντρα του Κυνηγόπουλου. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν δυναμικά και είχαν διπλή ευκαιρία με τον Κυνηγόπουλο στο 41′ λεπτό, ενώ ο Λουκίνας με κεφαλιά μετά από σέντρα του Νίλι έκανε το 2-0 στο 43′ λεπτό. Η Athens Καλλιθέα πήγε στο τέλος του ημιχρόνου στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο γκολ.

Η Καλαμάτα είχε την πρώτη καλή φάση το δεύτερο ημίχρονο με την κεφαλιά του Μαρκόφσκι στο 57′ λεπτό, η οποία πέρασε άουτ, ενώ πιο μετά είχε σουτ του Τάτου στο 70′ λεπτό, αλλά και από εκτέλεση κόρνερ του Τάτου, κεφαλιά του Μαρκόφσκι στο 72′ λεπτό. Στο 76′ λεπτό, ο Αρναρέλλης για τους φιλοξενούμενους έκανε σουτ, με την μπάλα να κοντράρει και να πηγαίνει κόρνερ. Η “μαύρη θύελλα” κέρδισε πέναλτι στο 81′ λεπτό το οποίο κέρδισε ο Μπακαγιόκο σε ανατροπή του από τον Λάσκαρη και στο ίδιο λεπτό, ευστόχησε ο Αρναρέλλης, μειώνοντας σε 2-1. Στο 85′ λεπτό, οι “ασπρόμαυροι” έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μπακαγιόκο. Στο 90+1′ λεπτό, η Αθηναική ομάδα είχε μια καλή ευκαιρία με τον Κυνηγόπουλο, ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ, με τον Ταίρη, αλλά ο τερματοφύλακας της Καλαμάτα απέκρουσε. Στο 90+5′ λεπτό, οι φιλοξενούμενοι είχαν μια κεφαλιά του Μοζέρ απο σέντρα του Τάτου, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Athens Kallithea (Σίμος): Στρέζος, Μπουλούλης, Νίλι, Σαντάνα (79′ Λάσκαρης), Βασιλούδης (60′ Ρέντζας), Λουκίνας (69′ Ιωαννίδης), Κυνηγόπουλος, Καινούργιος (69′ Περέιρα), Κολτσίδας, Βλάχος, Ντεμέτριους (60′ Τσιντώνης).

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Λουπάνο, Κωνσταντινόπουλος, Ασίγκμπα (59′ Μόζερ), Μπακαγιόκο, Παπατόλιος (70′ Μαβινγκά), ΄Ματέους, Καραγκούνης, Τάτος, Βασιλόγιαννης (46′ Μαρκόφσκι), Ρόβας (59′ Αρναρέλλης).

Πηγή: liganews.gr