Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χορταστική ισοπαλία για Φαιστό και Αγ. Βαρβάρα στους Βώρους

Φιλική ισοπαλία για την Φαιστό και την Αγ. Βαρβάρα στους Βώρους με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο αλλά και πολλές ευκαιρίες να σκοράρουν.

 Σε ένα παιχνίδι μοιρασμένο με το πρώτο μέρος να ανήκει στην Αγ. Βαρβάρα και το δεύτερο οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2 στους Βώρους.

 

Στο 10 η Αγ. Βαρβάρα είχε δοκάρι με τον Ανδρικάκη για να πάρει το προβάδισμα, ωστόσο η Φαιστός ήταν εκείνη που κατάφερε με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Παπαδάκη να μπει μπροστά στο σκορ στο 20′.

 

Σχεδόν άμεση η απάντηση του ΑΣΑΒ, η οποία με τον Τζάρτζαλο έφερε το ματς στα ίσια στο ημίωρο του αγώνα. Αμέσως μετά την ισοφάριση η Αγ. Βαρβάρα είχε την ευκαιρία να κάνει την ανατροπή, όμως το σουτ που επιχείρησε βρήκε “σίδερο” στο 32′.

Με το 1-1 να είναι σκορ ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και εν τέλει έφτασαν στην ανατροπή, με τον Σαϊτάκη να σκοράρει για το 1-2 στο 50′.

Όπως η Αγ. Βαρβάρα έτσι και η Φαιστός δεν άργησε να βρει την ισοφάριση, καθώς με τον Γρηγοράκη έφερε ξανά το ματς σε ισορροπία για το 2-2 στη μία ώρα παιχνιδιού.

Το 2-2 παρά τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν, έμεινε μέχρι τέλους, με τους δύο προπονητές Γιάννη Νικολιδάκη και Γιώργο Φιολιτάκη να βλέπουν μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα στον αγωνιστικό χώρο για τις ομάδες τους, ώστε να μπορέσουν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα.