Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με χρυσή αλλαγή τον Ρουμπάκη, δεύτερη συνεχόμενη νίκη για Δαμάστα!

Μεγάλη νίκη για την Δαμάστα, η οποία επικράτησε με 2-1 του σκληροτράχηλου Κεραυνού, και μάλιστα με ανατροπή, για την 16η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ!

Με αρκετές απουσίες της τελευταίας στιγμής η Δαμάστα, καθώς ο Κόκκινος ανέβασε ξαφνικα πυρετό και έμεινε εκτός, ενώ οι τραυματισμοί των Τζουβάρα και Μηλιαράκη δεν τους επέτρεψαν να αγωνιστούν!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, εξαιρετικό ξεκίνημα για τον Κεραυνό, που κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 17ο λεπτό, με τον Φανούρη Παπαδάκη να νικάει τον Χατζιδάκη για να κάνει το 0-1!

Έπειτα από το γκολ, η  Δαμάστα ανέβασε τον ρυθμό της, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει το τέρμα της ισοφάρισης, με συνέπεια το 0-1 να είναι και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το συγκρότημα του Δημήτρη Κόκκινου ήταν πιο απειλητικό, δημιούργησε αρκετές φάσεις ωστόσο το γκολ δεν ερχόταν.

Πρώτη καλή στιγμή, με τον Βατσινά να σημαδεύει το δοκάρι στο 50ο λεπτό, ενώ 6 λεπτά αργότερα το σουτ του Κλαπάκη πέρασε άουτ.

Στο 65′ ακόμα ένα καλό σουτ του Κοσμά, απέκρουσε ο Αμπατζής, ενώ στο 70ο λεπτό ο Βατσινάς βρέθηκε μέσα στην περιοχή και νίκησε τον Αμπατζή για το 1-1!

Ο Κεραυνός προσπάθησε να απειλήσει έχοντας μία καλή στιγμή με τον Κεραλάκη, με τον Παπαδάκη να σπαταλά σπουδαίες ευκαιρίες για να δώσει εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του Ατσαλένιου, αστοχώντας από θέση τετ-α-τετ.

Εντέλει, η λύτρωση ήρθε στο 88ο λεπτό για τους γηπεδούχους, με τον Δημήτρη Ρουμπάκη να αποδεικνύεται χρυσή αλλαγή για τον Δημήτρη Κόκκινο και να κάνει το 2-1, δίνοντας ένα σπουδαίο τρίποντο στην ομάδα του και τους φιλοξενούμενους παρά την πολύ καλή εμφάνισης εξαιτίας της δυστοκίας να φεύγουν χωρίς βαθμούς από τη Δαμάστα.

Οι συνθέσεις:

Δαμάστα (Δ. Κόκκινος): Χατζιδάκης, Μανουσάκης (55′ Τσιντάρης), Αποστολάκης, Κοκορέλιας, Πεταλάκης, Κοσμάς (55′ Ρουμπάκης), Κουτσοποδιώτης (75′ Σερλιδάκης), Κλαπάκης, Βατσινάς, Ταμπάκης, Μυφτάρι (75′ Χαραλαμπάκης)

Κεραυνός (Α. Μαυρογιαννάκης): Αμπατζής, Μαυρογιαννάκης Α., Κουμάκης, Ρωμανάκης, Λέλεκας, Γωνιανάκης, Μαυρογιαννάκης Δ., Χριστοδουλάκης, Μαυροζαχαράκης, Κεραλάκης, Παπαδάκης