Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καταδικαστική ήττα για ΑΟΤ, 0-1 από την Αγία Παρασκευή

Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι το οποίο πήγε στην δύναμη και τις μονομαχίες, ο ΑΟΤ δεν κατάφερε να πάρει απολύτως τίποτα, γνωρίζοντας την ήττα με 0-1 από την Αγία Παρασκευή και συνεχίζει να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση βαθμολογικά. 

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 58ο λεπτό με τον Καλογερά να εκτελεί με όμορφο πλασέ έπειτα από πάσα του Λαμπρίδη γράφοντας το 0-1. 

Γενικά το παιχνίδι δεν είχε φάσεις με την Αγία Παρασκευή απλώς να καταφέρνει να έχει την ουσία και να παίρνει τους τρεις βαθμούς!

Οι Μεσσαρίτες παραμένουν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας (13η) με μόλις 4 βαθμούς έχοντας 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 9 ήττες. Από την άλλη πλευρά αυτή ήταν η 4η φετινή νίκη για την ομάδα της Αγίας Παρασκευής η οποία έφτασε τους 16 βαθμούς 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ (Κουτεντάκης Μιχάλης): Δημαράκης, Γκελοσάνι, Κουρουθιανάκης, Λούσι, Βρεττός, Μεϊρέλες, Σένκα, Ζαφείρης, Τριανταφυλλίδης, Παπανδρέου (65′ Καργάκης Στ.), Βακράκος (65′ Σπυριδάκης)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Κωνσταντακόπουλος Πάρης): Αραμπατζής, Κόλιας, Χατζίου, Μπότος, Ριτσωτάκης, Κοντοές, Λαμπρίδης, Γιανόπουλος, Καλογεράς (68′ Κατσέρης), Σταμούλης, Κραψίτης

Δείτε παρακάτω το liveblog του αγώνα: