Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δύο γκολ σε τρία λεπτά ήταν αρκετά για την Αγία Βαρβάρα!

“Καθάρισε” με δύο γκολ σε τρία λεπτά στο πρώτο μέρος η Αγία Βαρβάρα

Σημαντική εκτός έδρας νίκη και επιστροφή στα τρίποντα για την Αγία Βαρβάρα, η οποία επικράτησε με σκορ 1-2 του Ασημίου εκτός έδρας.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Χατζηγεωργίου και Γιαλιτάκης στο 23′ και 25′ αντίστοιχα, ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε στο τελικό 1-2 ο Αντωνάκης με πέναλτι στο 90′.

Μέσα σε διάστημα τριών λεπτών η Αγία Βαρβάρα σκόραρε δύο φορές στο Ασήμι με Χατζηγεωργίου και Γιαλιτάκη στο 23′ και στο 25′ παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα από την αρχή!

Το πρώτο τέρμα σημειώθηκε με πλασέ του Χατζηγεωργίου, ενώ το δεύτερο με προσωπική ενέργεια και τελείωμα του Γιαλιτάκη.

Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι με το 0-2 να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το Ασήμι προσπάθησε να ξαναμπεί στο ματς και τα κατάφερε με τον Αντωνάκη λίγο πριν το τέλος.

Πιο συγκεκριμένα στο 90′ ο Αντωνάκης με πέναλτι μείωσε σε 1-2 για το Ασήμι, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό καθώς το 1-2 έμεινε μέχρι το τέλος και η Αγία Βαρβάρα έφυγε με το σημαντικό εκτός έδρας τρίποντο.

Συνθέσεις:

Ασήμι: Κασμερίδης, Βισκαδουράκης (35′ Μασέλης), Μακράκης (46′ Ντρομπονίκου), Ξαγοραράκης, Χατζηπαυλίδης, Αντωνάκης, Μακράκης Γ., Σφακιανάκης, Μηναδάκης (70′ Χατζηκωνσταντίνου), Στεφανάκης (35′ Οικονομακης), Ψωμάς

Αγία Βαρβάρα: Δαμιανάκης, Ανδρικάκης, Διουκιαντζάκης, Μαρής, Παπαδομιχελάκης, Φωτάκης, Καλαϊτζάκης, Κουκλίδης, Χασουράκης, Γιαλυτάκης, Χατζηγεωργίου