Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λουμπάκης: «Παιχνίδι ανάμεσα στις δυο καλύτερες ομάδες – Έχω πραγματικούς φίλους στον ΠΑΟΚ»

Για το ντέρμπι κορυφής της Α1 ΕΠΣΗ κόντρα στον ΠΑΟΚρουσώνα μίλησε στο Primesport.gr ο Νίκος Λουμπάκης, ο οποίος έχει φορέσει και τα «ασπρόμαυρα» στο παρελθόν!

Ο αμυντικός του ΠΟΑ είναι άτυχος καθώς δεν προλαβαίνει την αναμέτρηση του Σαββάτου, μιας και ο γιατρός δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί λόγω του χτυπήματος που αποκόμισε στο κεφάλι από το ματς με τον Ρούβα. Ο Λουμπάκης ωστόσο επειδή έχει φορέσει και την φανέλα του ΠΑΟΚ στο παρελθόν μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι τονίζοντας ότι παίζουν οι δυο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος βάσει της βαθμολογίας, ενώ ανέφερε ότι στην ομάδα του Κρουσώνα έχει αποκτήσει πραγματικούς φίλους. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι από τα παιχνίδια που κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνίζεται. Είναι ανάμεσα στις δυο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, όπως άλλωστε δείχνει και η βαθμολογία, πάντα με σεβασμό σε όλες τις ομάδες. Ο ΠΑΟΚρουσώνα είναι μία πολύ καλή ομάδα και διαθέτει εξαιρετικές μονάδες. Εμείς από την μεριά μας το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι να πάρουμε τη νίκη, όπως κάνουμε σε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Έχοντας περάσει από την ομάδα του ΠΑΟΚ, έχω μόνο καλές στιγμές να αναφέρω. Δεν ήταν μεγάλο το διάστημα που αγωνίστηκα λόγω τότε του κορωνοϊού, καθώς πήρα μεταγραφή για τον Ηρόδοτο. Στον ΠΑΟΚ έχω φίλους πραγματικούς αυτά είναι που μένουν. Εύχομαι να γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο των προσδοκιών και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος».

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το μεγάλο ντέρμπι της Α1 ΕΠΣΗ ΠΑΟΚρουσώνα – ΠΟΑ ζωντανά με εικόνα και ήχο μέσα από το κανάλι του Primesport.gr στο Youtube.