Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ισοπαλία με τέρματα στην Χερσόνησο

Δεν υπήρξε νικητής στο Χερσόνησος – Δαμάστα

Τελείως διαφορετικό παιχνίδι από εκείνο που είδαμε πριν τρεις μέρες στο ίδιο γήπεδο για το Κύπελλο ΕΠΣΗ, έγινε στην Χερσόνησο ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Δαμάστα με τα δύο σωματεία να πετυχαίνουν από ένα τέρμα και να μοιράζονται από ένα βαθμό.

Τα γκολ πέτυχαν οι Ρουμπάκης και Ψωρογιάννης μέσα σε ένα δεκάλεπτο.

Στο 4′ η Δαμάστα απείλησε για πρώτη φορά στο ματς με τον Ρουμπάκη, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα προσπάθησε ο Αποστολάκης να σκοράρει χωρίς όμως και πάλι αποτέλεσμα.

Στο 16′ ο Κλαπάκης δεν βρήκε στόχο, ενώ το ίδιο έγινε και στο 21′ με τον Τζουβάρα πρωταγωνιστή.

Δύο λεπτά αργότερα ο Βατσινάς έστειλε την μπάλα λίγο άουτ με κεφαλιά.

Από την άλλη η Χερσόνησος απείλησε με κεφαλιά του Χατζιάι στο 25′ με τον Χατζηδάκη να διώχνει σε κόρνερ, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση μία κεφαλιά του Χαρατσή κατέληξε στα χέρια του Χατζηδάκη.

Στα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου μέρους δεν είδαμε κάτι ενδιαφέρον από πλευράς φάσεων με αποτέλεσμα το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Δαμάστα απείλησε πρώτη στο 52′ με τον  Τζουβάρα να κλέβει την μπάλα από τον τερματοφύλακα της Χερσονήσου να κάνει το πλασέ και να γίνεται απόκρουση πάνω στην γραμμή από την άμυνα της Χερσονήσου!

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Χαρατσής έκανε το σουτ με τον Χατζηδάκη να μπλοκάρει.

Στο 57′ είδαμε ένα σουτ από καλή θέση από τον Κλαπάκη με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο 68′ ο Ντρειάι απείλησε με σουτ και ανάγκασε τον Χατζηδάκη να αποκρούσει!

Τελικά η Δαμάστα έφτασε στο 0-1 με πολύ ωραίο σουτ του Ρουμπάκη στο 71′!

Η απάντηση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 80′ με τον Ψωρογιάννη να γράφει το 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα καθώς δεν άλλαξε κάτι στο τελευταίο δεκάλεπτο με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μοιραστούν από έναν βαθμό.

Συνθέσεις:

Χερσόνησος (Α. Βαρδάκης): Λεοντιάδης, Φερεντίνος, Μηλάκης, Μότσο, Μαυρής, Ντρειάι, Χαρατσής, Χατζιάι, Κομσίου, Καπετανάκης, Ψωρογιάννης

Δαμάστα (Δ. Κόκκινος): Χατζιδάκης, Μηλιαράκης, Αποστολάκης, Σερλιδάκης, Πεταλάκης, Κόκκινος (90′ Μανουσάκης), Ρουμπάκης (83′ Κωστάκης), Κουτσοποδιώτης, Βατσινάς (75′ Ταμπάκης), Κλαπάκης (75′ Κοσμάς), Τζουβάρας