Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα και πανηγύρισαν στην επανάληψη οι Μοίρες!

Δύο γκολ στο δεύτερο μέρος έδωσαν τη νίκη στις Μοίρες

Έμειναν με παίκτη παραπάνω λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους και κατάφεραν στην επανάληψη να το εκμεταλλευτούν και να φτάσουν στο εκτός έδρας τρίποντο με σκορ 1-2 στην έδρα των Ασιτών.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι το πάλεψαν αρκετά αλλά χωρίς κάποιο βαθμολογικό αντίκρισμα.

Στο πρώτο μέρος είδαμε ένα πραγματικό ντέρμπι με αρκετή ένταση στις μονομαχίες και καμία από τις δύο ομάδες να καταφέρνει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα παρά τις όποιες στιγμές είχαν στο παιχνίδι.

Όμως το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο είχε και μία πολύ κομβική εξέλιξη καθώς ο Λαμπράκης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 43′ και άφησε την ομάδα των Ασιτών για κάτι παραπάνω από ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο.

Στην επανάληψη οι Μοίρες εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού σκόραραν με τον Γκίνη για το 0-1!

Στην συνέχεια παρά την αποβολή οι Ασίτες έψαξαν την ισοφάριση, όμως τελικά οι Μοίρες ήταν εκείνες που βρήκαν και πάλι το γκολ με τον Τραορέ κάνοντας το 0-2 στο 82′.

Τρία λεπτά αργότερα ο Κοτζαδάκης μείωσε με πέναλτι σε 1-2 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά του ματς, όμως μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και το 1-2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα με τις Μοίρες να παίρνουν σημαντικό εκτός έδρας τρίποντο.

Συνθέσεις:

Ασίτες: Φουντουλάκης, Μανωλιτσάκης, Λαμπράκης, Ρουμπάκης, Λιανδράκης (55′ Ζαρκαδούλας), Σταματάκης (85′ Λαδιανός), Κοτζαδάκης, Κοπιδάκης Γ. (46΄Κοζορώνης), Κοπιδάκης Ζ., Μηναδάκης (46′ Γιαννακόπουλος), Γκεγκόλλι

Μοίρες: Δανδάλης, Χριστοδουλάκης (65′ Σκαπερδάς), Πολυμερίδης, Παπαδομανωλάκης, Ιερονυμάκης, Τραορέ, Κιόρρι, Γκίνη, Πηρουνάκης, Ντιαμπί (85′ Κουτσάκης), Ηλιάκης