Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κερδίζει και μεταφέρει το άγχος στους άλλους

Στο πρόγραμμα για τη Μινωική έρχονται δύο παιχνίδια που εφόσον όλα πάνε καλά, θα επικυρωθεί η παραμονή της στην κατηγορία.

Δύο εκτός έδρας παιχνίδια, με ομάδες που βρίσκονται κοντά με εκείνη στον βαθμολογικό πίνακα και δεδομένα αν έχει την τύχη με το μέρος της και θέλξει με τις εμφανίσεις της, θα μπορέσει να πάρει το απόλυτο, έπονται για τη Μινωική κόντρα σε Δειλινά και Βόνη.

Οι δύο νίκες απέναντι σε Εργοτέλη και Κεραυνό, έχουν αποβάλλει το περισσότερο άγχος και το βάρος από τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Μπάμπη Ντάγκινη, οι οποίοι κατάφεραν με μία μεστή εμφάνιση σε κάθε παιχνίδι να πάρουν αυτό που ήθελαν, ένα σημαντικό εξάποντο δηλαδή, ενόψει της συνέχειας.

Αν καταφέρει να κάνει ένα 4/4, στα επόμενα παιχνίδια τότε κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκλειδώσει και την παραμονή στην κατηγορία, αφού απομένουν λίγες μόνο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Η συγκομιδή της Μινωικής έως τώρα είναι 23 βαθμοί και αν κρίνουμε από το γεγονός ότι οι Ασίτες που βρίσκονται ακριβώς από κάτω έχουν 15, γίνεται κατανοητό πως τα δύο επόμενα παιχνίδια απέναντι σε Δειλινά και Βόνη, είναι must win για την “Μπάρτσα”, ώστε να μην έχει άγχος έως το τέλος του πρωταθλήματος.