Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ. Φινοκαλιώτης: «Είναι ένα παιχνίδι που το θέλουμε πολύ»

Στο εξ αναβολής παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Μαρτίου η ΑΕ Κατσαμπά θα φιλοξενήσει τον ΠΑΝΟΜ στην έδρα της. Διαβάστε τα τελευταία αγωνιστικά νέα της ΑΕΚ καθώς και τις δηλώσεις του Γιώργου Φινοκαλιώτη ενόψει του παιχνιδιού.

Οι δύο συνεχόμενες ήττες απέναντι σε Ρωμανό και ΠΑΟΚ εντός έδρας, έχει βάλει σε μπελάδες την ΑΕ Κατσαμπά και έτσι το αυριανό παιχνίδι (8/3, 15:30) θεωρείται πολύ σημαντικό για εκείνη, προκειμένου να κάνει αποφασιστικό βήμα για την παραμονή και να μην μπει σε περιπέτειες.

Αντίπαλος της ο ΠΑΝΟΜ που μετά την πρόκριση στο Κύπελλο επί του Ρωμανού. έχει συνεχή θετικά αποτελέσματα απέναντι σε Βόνη και Ρούβα, γεγονός που του έχει ανοίξει την όρεξη για ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Τα προβλήματα δεν λείπουν ούτε σε αυτή την αναμέτρηση για τον Γιώργο Φινοκαλιώτη, ο οποίος δεν θα έχει σίγουρα στη διάθεση του, τον Γιώργο Παγωνάκη που αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς, λόγω τραυματισμού στο μηνίσκο, ενώ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή αν θα μπορεί να υπολογίζει τους Μανουσάκη, Π. Νικολάου και Δάσκο.

Ο έμπειρος τεχνικός σε δηλώσεις του στο Primesport.gr πως το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα και εξέφρασε ότι οι παίκτες του θα κάνουν το χρέος τους και θα κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι ένα ματς το οποίο το θέλουμε πολύ απέναντι σε μία ομάδα που έχει ψυχολογία μετά τα τελευταία αποτελέσματα της. Πιστεύω ότι τα παιδιά θα κάνουν το χρέος τους ώστε να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς.»