Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Προσπάθησαν αλλά γκολ δεν… βρήκαν ΑΕΚ και ΠΑΝΟΜ

ΑΕΚ και ΠΑΝΟΜ έμειναν στο 0-0 στο γήπεδο Περιφέρειας και Πανεπιστημίου στο εξ αναβολής παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι δύο ομάδες σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια του αγώνα, με την ΑΕΚ να είναι αυτή που έψαξε το γκολ μέχρι το τέλος, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Η πρώτη φάση του αγώνα ανήκε στον ΠΑΝΟΜ, με τον Βασίλη Παπαδάκη να εκτελεί φάουλ και τον Σπανό να αποκρούει και στη συνέχεια ο Λυπίτκας που είχε προωθηθεί από την άμυνα, πιάνοντας το σουτ, όμως ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ ήταν εκεί για να καθαρίσει την φάση.

Στο 23′ ήρθε η απάντηση από πλευράς ΑΕΚ με τον Τάκη Καραφωτιά να σουτάρει από μακρινή απόσταση και την μπάλα να καταλήγει άουτ. Η πίεση των γηπεδούχων εντάθηκε και στο 26′ έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, με τον Ντελία να σεντράρει από αριστερά, ο Χρήστος Νικολάου πήρε την κεφαλιά, όμως ο Κορνηλάκη επενέβη σωτήρια απομακρύνοντας δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 32′ ο Πάολο Γκέγκα έψαξε το σουτ το οποίο όμως δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά και απείλησε με τον Φρρόκου την εστία του Κορνηλάκη που είχε απάντηση στο σουτ που επιχείρησε ο επιθετικός των γηπεδούχων στο 54′.

Η ομάδα του Κατσαμπά πριν συμπληρωθεί μία ώρα παιχνιδιού διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε χέρι αμυντικού του ΠΑΝΟΜ, με τον Μπαλίδη να μην βλέπει παράβαση, ούτε σε αυτή τη φάση, αλλά ούτε στην αμέσως προηγούμενη όπου οι Μαλιώτες ζήτησαν επιθετικό φάουλ από τον Χρήστο Νικολαόυ.

Στο 65′ ο Χρήστος Νικολάου σούταρε από την γραμμή της περιοχής ωστόσο ο Κορνηλάκης είχε και πάλι απάντηση, ενώ δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του ΠΑΝΟΜ να βρεθεί στα “καρέ” του Σπανού και μάλιστα να χάσει τεράστια ευκαιρία για να προηγηθεί, με τον Παπαδάκη να περνάει κάθετα στον Τζανάκη, εκείνος σούταρε από την μικρή περιοχή και ο κίπερ της ΑΕΚ έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.

Στο 73′ η ΑΕΚ έψαξε το γκολ με εκτέλεση φάουλ του Κοζορώνη όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, καταλήγοντας πάνω από τα δοκάρια του Κορνηλάκη.

Νέο φάουλ για την ΑΕ Κατσαμπά στο 81′, αυτή την φορά με εκτελεστή τον Κεφαλούκο, που ωστόσο νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του ΠΑΝΟΜ που απέκρουσε με δυσκολία.

Η ΑΕΚ έψαξε το γκολ που θα της έδινε τη νίκη μέχρι το τέλος, όμως ο Κοζορώνης που μπήκε ιδιαίτερα ορεξάτος στον αγωνιστικό χώρο, δεν βρήκε και πάλι εστία στο σουτ που επιχείρησε με την συμπλήρωση των 90′.

Τελικό σκορ 0-0 στο Πανεπιστήμιο, με τους ΑΕΚ και ΠΑΝΟΜ να μοιράζονται από ένα βαθμό στο εξ αναβολής παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

ΑΕ Κατσαμπά (Γιώργος Φινοκαλιώτης): Σπανός, Μπέγκα, Μουρτζάκης, Καραφωτιάς Τ. (77′ Κεφαλούκος), Ντελία, Νικολάου, Δάσκος (70′ Ζούζουλας), Καραφωτιάς Δ., Φρρόκου, Ταγγίνης (70′ Κοζορώνης), Νικολάου Χ.

ΠΑΝΟΜ (Μανώλης Κατσούλης): Κορνηλάκης, Λυπίτκας, Ρούκα, Τζανάκης (73′ Νικολλί), Μαυρίδης, Διαμαντάκης, Ξυλούρης (46′ Κουσίδης), Γκέγκα Α., Παπαδάκης (80′ Κόστα), Κατσούλης, Γκέγκα Π.