Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρόστιμο 25.000 ευρώ στην ΕΠΟ για διαρροή των προσωπικών δεδομένων του Σιαμπάνη

Τα πρόστιμα… πέφτουν βροχή για την ΕΠΟ καθώς μετά από αυτά για το τμήμα αδειοδότησης ήρθε ένα ακόμη ύψους 25.000 ευρώ από την Αρχή Προσωπικών Δεδομένων για την υπόθεση Σιαμπάνη!

Πρόκειται για τη γνωστή υπόθεση καταγγελλόμενης απόπειρας δωροδοκίας του Μάριου Σιαμπάνη του οποίου τα προσωπικά στοιχεία είχαν εκτεθεί σε επίσημη ανακοίνωση που είχε εκδώσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο τερματοφύλακας του Άρη είχε κινηθεί νομικά κατά της ΕΠΟ για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων καθώς είχε καταθέσει αγωγή στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

Προς το παρόν, η Αρχή Προσωπικών Δεδομένων επέβαλε πρόστιμο 25.000 ευρώ στην ΕΠΟ κρίνοντας προφανέστατα ότι ευθύνεται για τη διαρροή των προσωπικών δεδομένων του αθλητή.

Πέραν τούτου, μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η εξέλιξη της εσωτερικής έρευνας στην οποία υποτίθεται ότι θα προχωρούσε η ΕΠΟ ούτως ώστε να διαπιστωθεί ποιος διέρρευσε τα στοιχεία του ποδοσφαιριστή εκθέτοντας την Ομοσπονδία και φυσικά υποχρεώνοντάς την, πλέον, να καταβάλλει πρόστιμο 25.000 ευρώ. Η έρευνα είχε ανακοινωθεί αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πώς διέρρευσαν τα προσωπικά δεδομένα του Μάριου Σιαμπάνη.

Πηγή: gazzeta.gr