Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στον τελικό Κρήτης με “εξάρα” το ΓΕΛ Γαζίου!

Κέρδισε με 6-2 του 2ο ΓΕΛ Ρεθύμνου και πήρε τον πρόκριση στον τελικό Κρήτης το ΓΕΛ Γαζίου

Μετά την πρωτιά στο Ηράκλειο, πλέον το ΓΕΛ Γαζίου “ανοίγει” τα φτερά του και εκτός νομού καθώς επικράτησε με σκορ 6-2 κόντρα του 2ου ΓΕΛ Ρεθύμνου και πήρε την πρόκριση στον τελικό Κρήτης, όπου θα αντιμετωπίσει το ΓΕΛ Λασιθίου.

Η ομάδα του Ηρακλείου ευτύχησε να πάρει το προβάδισμα μόλις στο 9′ όταν ο Πιστικός τροφοδότησε το Γανόπουλο, που με άψογο τελείωμα έκανε το 1-0!

Τρία λεπτά αργότερα με ατομική προσπάθεια και σουτ ο Φαϊτάκης “έγραψε” το 2-0!

Στο 35′ μετά από ενέργεια του Σημαντηράκη από αριστερά ο Γανόπουλος με ωραίο σουτ πραγματοποίησε το 3-0 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Πιστικός με ατομική προσπάθεια και σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0!

Λίγο αργότερα και μετά από σουτ του Ζαχαριουδάκη και απόκρουση του τερματοφύλακα, ο Γανόπουλος έκανε από κοντά το 5-0 σημειώνοντας χατ-τρικ.

Στο 58′ το Ρέθυμνο κέρδισε πέναλτι, το όποιο εκτέλεσε ο Ασπρομάτης και μείωσε σε 5-1, σκοράροντας το γκολ της τιμής.

Πέντε λεπτά μετά έγινε ανατροπή του Βιδιαδάκη εντός περιοχής, με το πέναλτι να το εκτελεί ο ίδιος και να κάνει το 6-1 για το ΓΕΛ Γαζίου, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην Ηρακλειώτικη ομάδα.

Το μόνο που κατάφερε το 2ο ΓΕΛ Ρεθύμνου ήταν να μειώσει σε 6-2 στο 68′, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ασπρομάτη, με κεφαλιά του Στάθη, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα καθώς δεν άλλαξε κάτι στα εναπομείναντα λεπτά του παιχνιδιού.

Συνθέσεις:

ΓΕΛ Γαζίου: Κότσι Αρκιλέα, Γιανόπουλος Γεώργιος, Ζαχαριουδάκης Σπύρος, Φαϊτάκης Εμμανουήλ, Μακράκης Ελευθέριος, Σαλούστρος Δημήτρης, Βιδιαδάκης Γεώργιος, Καλαϊτζάκης Γεώργιος, Φανουράκης Θεόδωρος, Πιστικός Βασίλης, Σημαντηράκης Ηλίας

Έπαιξαν και οι Ντάγια Μαρίνο, Ρέππας Μαρίνος, Ξημεράκης Στέλιος, Σηφάκης Εμμανουήλ, Παντερής Γρηγόρης, Φοβάκης Χρήστος

2ο ΓΕΛ Ρεθύμνου: Πρόβιας Αργύρης, Φραγκάκος Στυλιανός, Γιαννακόπουλος Γεώργιος, Γιάνι Σαμπιάν, Πετράκης Μιχαήλ, Τσαγλιώτης Κωνσταντίνος, Τσότσκα Λεωνίδας, Χαντάι Φάμπιο, Ασπρομάτης Χρήστος, Πίτσης Νικόλαος
Στάθης Εμμανουήλ
Έπαιξαν και οι Ψαρουδάκης Εμμανουήλ Αλέξανδρος, Φασουλάς Εμμανουήλ, Θυμιατζής Κυριάκος , Τουλλούμι Μάριο
Σταματίου Πέτρος, Μπερέτης Κωνσταντίνος

Πηγή εικόνας και πληροφοριών: fonimaleviziou.gr