Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Επιστρέφουν στις προπονήσεις με αρκετούς απόντες

Επιστρέφουν σήμερα το απόγευμα στις προπονήσεις οι παίκτες του ΟΦΗ με αρκετές απουσίες όμως λόγω κάποιων παικτών που είναι εκτός λόγω τραυματισμών , αλλά και λόγω κάποιων παικτών που απουσιάζουν με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Πιο συγκεκριμένα από την σημερινή προπόνηση που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 6.30 μ.μ μετά από το τετραήμερο ρεπό που είχε χορηγήσει στο ποδοσφαιρικό τμήμα ο Βάλντας Νταμπράουσκας μετά το ματς με τον Λεβαδειακό θα απουσιάζουν δεδομένα οι διεθνείς Τοράρινσον, Μπάκιτς και Μπιφουμά, ενώ πρόγραμμα αποκατάστασης συνεχίζουν οι τραυματίες Φελίπε, Γρίβας και Σηφάκης , και πρόγραμμα θεραπείας ο Τοράλ.

Ο Φελίπε βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο της αποκατάστασης της θλάσης που είχε υποστεί στο ματς με τον Άρη και όλα δείχνουν ότι το πολύ σε δύο εβδομάδες θα είναι έτοιμος να επανέλθει άρα δεν αποκλείεται στο ματς της 3ης αγωνιστικής εντός έδρας με την Λαμία να είναι διαθέσιμος.

Όσο για τον Τοράλ θέλει δρόμο ακόμα για να επανέλθει μετά την θλάση α΄βαθμού που υπέστη στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου απέναντι στον Λεβαδειακό αλλά η διακοπή του πρωταθλήματος σίγουρα ενεργεί υπέρ του για να προλάβει κάποια ματς των πλέϊ άουτ.