Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βαριά εντός έδρας ήττα για την Κ15 του ΟΦΗ από την ΑΕΚ (0-4)

Η Κ15 του ΟΦΗ ηττήθηκε με σκορ 4-0 από την αντίστοιχη της ΑΕΚ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League K15.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 28ο λεπτό, με τον Κωσκολέτο να σουτάρει εκτός περιοχής. Ο ΟΦΗ έχασε σημαντική ευκαιρία για την ισοφάριση στο 30’, όταν ο Kράστα βγήκε τετ α τετ με τον Μωυσίδη, αναγκάζοντάς τον σε δύσκολη απόκρουση.

Μόλις τρία λεπτά αργότερα ο Ασμαριανάκης σούταρε, η μπάλα όμως πέρασε ελάχιστα εκτός της εστίας των αντιπάλων, με το 0-1 να είναι το σκορ του α’ ημιχρόνου.

Σο 55’ ο Παπαδημητρίου διπλασίασε τα γκολ των «κιτρινόμαυρων», με την Κ15 του ΟΦΗ να αντιδρά άμεσα. Ο Κράστα συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Πετούση, ο τελευταίος επιχείρησε το σουτ, η μπάλα όμως πέρασε και πάλι εκτός εστίας.

Στο 62’ η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι με τον Μούρτζινο να το εκτελεί εύστοχα για το 0-3, ενώ στις καθυστερήσεις ο Παπαδημητρίου πλάσαρε σε κενή εστία διαμορφώνοντας το τελικό 0-4.

Κ15 ΟΦΗ: Κουκουριτάκης (55’ λ.τ. Αλεξανδράκης), Ακουμιανάκης, Χέιλυ (65’ Μαχλάς), Κοζυράκης, Λυγεράκης, Πετούσης, Κράστα, Ματθαιάκης, Αντωνακάκης (65’ Κασσαπάκης), Ασμαριανάκης, Ντρεϊάι (55’ Κοντόπουλος).