Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νίκη με υπογραφή του αρχηγού Μανιούδη για την Τύλισο, 1-0 τους Νέους Αλμυρού

Η Τύλισος έχασε ένα σωρό ευκαιρίες, είχε τρία δοκάρια, όμως ένα γκολ της έφτανε για να μπει με το… δεξί στον γ’ γύρο του 1ου Ομίλου, επικρατώντας με 1-0 των Νέων Αλμυρού.

Η ομάδα του Μιχάλη Ζουραράκη, δεν πλήρωσε την δυστοκία της, στο σημερινό παιχνίδι, κατάφερε να σκοράρει με τον Μανιούδη στο 53′ και να πετύχει μία ακόμη νίκη μέσα στη σεζόν.

Να σημειωθεί ότι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού, όπως και ο Αμαραντίδης που έχει σημειώσει και εκείνος αρκετά γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Ξεκίνημα στο παιχνίδι και μόλις στο 1′ ο Μαυρομάτης θα βρει το δοκάρι της εστίας του Βασιλάκη. Η Τύλισος συνέχισε επίμονα να ψάχνει το γκολ το οποίο όμως δεν βρήκε μέχρι τη λήξη του πρώτου 45λεπτου.

Στις αρχές του δευτέρου μέρους, όπως και στο πρώτο οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι, αυτή τη φορά με τον Παγκαλάκη να βρίσκει σίδερο στην προσπάθεια του, ενώ λίγο αργότερα ο Μανιούδης άνοιξε το σκορ.

Από σέντρα του Παγκαλάκη, ο αρχηγός της Τυλίσου αρχικά βρήκε το δοκάρι της εστίας του Βασιλάκη, όμως για καλή του τύχη η μπάλα επέστρεψε στην κατοχή του και από κοντά έδωσε προβάδισμα στην Τύλισο για το 1-0, το οποίο έμελλε να μείνει μέχρι τέλους.

Τύλισος: Τσαχάκης, Παπάζογλου, Ευρυπίδου, Μαυρουδής, Μαματζάκης, Ταβουλαρέας, Βανγκέλι, Μάτσα, Μαυρομάτης, Μανιούδης, Παγκαλάκης

Νέοι Αλμυρού: Βασιλάκης, Στρατάκης, Τσικανδυλάκης, Αρβανίτης, Μαστός, Σαράντος, Πιπεράκης, Ρούκος, Δάλλας, Επιτροπάκης, Τζαγκαράκης