Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιστροφή στις νίκες για τον Εργοτέλη – Σημαντικό τρίποντο κόντρα στον Ποσειδώνα

Μεγάλη εντός έδρας νίκη και επιστροφή στα τρίποντα μετά από παραπάνω από ένα μήνα για τον Εργοτέλη

Την νίκη με σκορ 3-1 πανηγύρισε ο Εργοτέλης κόντρα στον Ποσειδώνα στο Μαρτινένγκο στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι “κιτρινόμαυροι” επέστρεψαν στα τρίποντα μετά από περισσότερο από ένα μήνα και αφήνουν πλέον πίσω τους το σερί των πέντε συνεχόμενων ηττών που είχαν στην νέα εποχή που μπαίνουν πλέον μετά την αλλαγή στην τεχνική τους ηγεσία.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Σαμπροβαλάκης, Ντίσα και Σκούφος, ενώ για τον Ποσειδώνα, ο οποίος έχει παράπονα από την διαιτησία σκόρερ του μοναδικού τέρματος ήταν ο Καουκάκης με εκτέλεση φάουλ.

Με το… καλημέρα στο παιχνίδι και πιο συγκεκριμένα στο 5′ ο Εργοτέλης πήρε… κεφάλι στο σκορ με τον Σαμπροβαλάκη από την άσπρη βούλα και έκανε το ιδανικότερο ξεκίνημα στην αναμέτρηση!

Οι “κιτρινόμαυροι” δεν σταμάτησαν εκεί και έφτασαν στο δεύτερο τέρμα με τον Ντίσα είκοσι λεπτά αργότερα με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή!

Έτσι οι γηπεδούχοι πήγαν προηγούμενοι στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 2-0 καθώς δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 75′ ο Καουκάκης έκανε το  2-1 με εκτέλεση φάουλ και έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση!

Μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι πήραν τα πάνω τους και απείλησαν με τους  Μαραθιανό, Εμμανούηλ και τον Θεοδωράκη, όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν σε κάποιο δεύτερο τέρμα που θα τους έδινε κάτι από την αναμέτρηση.

Στον αντίποδα ο Εργοτέλης ήταν εκείνος που πέτυχε το τελικό 3-1 με τον Σκούφο στο 80′, που έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε εύστοχα!

Συνθέσεις:

Εργοτέλης: Μιράσι, Κρασανάκης (55′ Περσκέφα), Μερκουλίδης, Τσέρος, Κόκκινος, Κουτάντος (65′ Σκούρα), Σκούφος, Σφακιανάκης (77′ Κατσούρι), Χότζα, Σαμπροβαλάκης (65′ Βασιλάκης Μ.), Ντίσα

Ποσειδώνας: Κασαπάκης, Νικηφόρος, Ντελάκης, Πλατοκούκης (75′ Δρίτσας), Ασλαμαντζίδης (85′ Συμιανάκης), Βερούσι (75′ Εμμανουήλ), Καουκάκης, Καπιζιώνης (46′ Θεοδωράκης), Κοζυράκης, Μαραθιανός, Παππάς