Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιστροφή στις νίκες με νέο πέρασμα από την έδρα του Λίντο για τους Νέους Αλμυρού!

Επιστροφή στις επιτυχίες για την ομάδα του Γαζίου

Όπως και σχεδόν πριν ένα μήνα στο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής, έτσι και σήμερα οι Νέοι Αλμυρού έφυγαν και πάλι νικητές από την έδρα του Λίντο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου γύρου του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Δάλλας και Μουντράκης, ενώ για το Λίντο είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μαυρής.

Οι Νέοι Αλμυρού μπήκαν “φουριόζοι” στο παιχνίδι και με το… καλημέρα “άνοιξαν” το σκορ με τον Δάλλα στο 4′ από την άσπρη βούλα!

Πέρα από το γκολ οι φιλοξενούμενοι είχαν καλές στιγμές και με τους Δάλλα και Ρούκο, ενώ το Λίντο έχασε την καλύτερη του στιγμή στο πρώτο μέρος στο 45′ με τον Αδαμάκη, χωρίς όμως να αλλάξει το 0-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη μπήκαν εκ νέου δυναμικά οι Νέοι Αλμυρού και έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Δάλλα, όμως στην συνέχεια το Λίντο ανέβηκε και έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης με κεφαλιά του Μαυρή μετά από σέντρα του Διακάκη στο 61′!

Στο 68′ το Λίντο έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Αδαμάκη για να γυρίσει το παιχνίδι.

Στο 84′ οι Νέοι Αλμυρού χτύπησαν στην κόντρα με τον Μουντράκη και πήραν εκ νέου προβάδισμα για την νίκη!

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων το Λίντο άγγιξε την ισοφάριση με τον Μαυρή να σημαδεύει το δοκάρι και έτσι να μην καταφέρνει να δώσει τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του με το 1-2 να μένει μέχρι το τέλος και τους Νέους Αλμυρού να πανηγυρίζουν το διπλό.

Συνθέσεις:

Λίντο: Φραγκουλάκης, Ξυστράκης (87′ Καρκανάκης), Κατσαρός (87′ Κώττας), Διακάκης, Μπουρδάκης, Αδαμάκης, Φρέσκος, Τσαλόπουλος (66′ Καλαϊτζάκης), Μαθιουδάκης (66′ Ανδριαδάκης), Κομνηνός, Μαυρής

Νέοι Αλμυρού: Βασιλάκης, Στρατάκης, Περγάντης, Τσικανδυλάκης, Κανάκης, Αρβανίτης, Πιπεράκης (70′ Τσαβολάκης), Καργάκης, Ρούκος (70′ Μουντράκης), Δάλλας, Τσαγκαράκης