Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έκαναν “σεφτέ” στις νίκες με ανατροπή οι Μοίρες!

Πρώτη νίκη για τις Μοίρες στο πρωτάθλημα και μάλιστα με ανατροπή κόντρα στον ΠΑΝΟΜ

Οι Μοίρες κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι με τον ΠΑΝΟΜ και να πανηγυρίσουν το πρώτο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα με σκορ 2-1.

Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Αγριμάκης και Φανουράκης, ενώ τον ΠΑΝΟΜ είχε βάλει μπροστά ο Μαυρίδης.

Ο ΠΑΝΟΜ ευτύχησε να πάρει νωρίς κεφάλι στο σκορ με τον Μαυρίδη μόλις στο 5′ από την άσπρη βούλα!

Οι Μοίρες παρά την ψυχρολουσία έψαξαν άμεσα την απάντηση στο γκολ του Μαυρίδη και λίγο έλλειψε να την βρουν με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου όταν και η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ηλιάκη σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Κανετάκη!

Ότι δεν έκανε ο Ηλιάκη, όμως το έκανε ο Αγριμάκης για τις Μοίρες ισοφαρίζοντας σε 1-1 μόλις στο 16′ και εκείνος με εκτέλεση πέναλτι!

Το πρώτο μέρος όμως έκρυβε και άλλο τέρμα καθώς λίγο πριν την ολοκλήρωση του και μετά από φάουλ του Ηλιάκη, ο Φανουράκης με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ολοκληρώνοντας την ανατροπή για τους γηπεδούχους και στέλνοντας την ομάδα των Μοιρών στα αποδυτήρια προηγούμενη με σκορ 2-1.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι υπερασπίστηκαν το υπέρ τους σκορ και παρά τις όποιες προσπάθειες των φιλοξενούμενων για ισοφάριση δεν άλλαξε κάτι με αποτέλεσμα το 2-1 να μείνει μέχρι το τέλος και οι Μοίρες να πανηγυρίσουν το πρώτο τρίποντο τους στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Συνθέσεις:

Μοίρες: Δανδάλης, Καργάκης, Τραορέ, Παπαδομανωλάκης, Φανουράκης, Πολυμερίδης (58′ Χαλκιαδάκης, Ηλιάκης, Τσακάνι (75′ Χατζάκης), Παπαδάκης (67′ Μεντουδάκης), Καργάκης, Αγριμάκης

ΠΑΝΟΜ: Κανετάκης, Μαυρίδης, Μήτρου, Τζανάκης (60′ Συσκάκης), Κεφαλούκος Δ., Κεφαλούκος Μ., Κόκκινος, Νικητόπουλος, Ρούκα, Κολάι, Ξυλούρης